Zakelijk

Case Studies - Commercial Printing

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

KnowledgePoint

KP-Hero1

De aanpak van Canon om ons bij het realiseren van onze uitdagingen te helpen vinden we ook terug in onze eigen aanpak en dat is altijd prettig. Deze relatie zal dan ook de sleutel vormen voor onze toekomstige investeringen. We zijn tot op heden zeer tevreden over Canon en zullen ook zeker in de toekomst met hen blijven samenwerken.

Andre Philpot, Operations Director

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

De meeste van onze klanten produceren nu met één productierun. Door de mogelijkheden van de Océ ColorStream kunnen ze nu meer doen, zoals digitale afbeeldingen gebruiken waarmee ze hun dynamische boodschappen kunnen ondersteunen. Alles draait om het verstrekken van betere en relevantere informatie aan hun klanten.

Tony Plummer, Managing Director VK

TJ International

TJI-hero1

De technologie en workflow hebben de productiviteit enorm verbeterd; we kunnen nu boeken met zachte kaft binnen slechts 24 uur produceren. Voor boeken met een harde kaft bedraagt de productietijd 48 uur. Dit zou zonder de vaardigheden, kennis en het advies van Canon nooit mogelijk zijn geweest.

Angus Clark, CEO

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.