Zakelijk

Buitenlandse Case Studies

De technologie voor een succesvol bedrijf

Test titel presentatie

test title

test descripiton

Volgende stappen

Case Studies Accountancy

Op deze pagina laten we Canon-klanten aan het woord. Van grafisch ontwerpbureaus en lokale ondernemingen, tot onderwijsinstellingen en multinationals. Deze klanten vertellen over hun zakelijke uitdagingen en hoe zij geprofiteerd hebben van hun samenwerking met Canon. Of het nu gaat om het genereren van nieuwe inkomstenbronnen of het verhogen van de efficiency bij bedrijfskritische processen.


Ontdek hoe de oplossingen van Canon organisaties uit verschillende branches helpen hun onderneming toekomstbestendig te maken. Selecteer in de rechterbalk uw branche en lees de praktijkverhalen uit uw vakgebied.


Armstrong Watson

Voordat ze advies gaven, voerde Canon een grondige analyse van ons bedrijf uit om een overzicht te krijgen van verbeterpunten en wat daarvoor de beste aanpak was. Inzicht krijgen in onze klanten is ook een belangrijk onderdeel van onze eigen filosofie. Daarom waren we snel overtuigd dat Canon voor ons de juiste partner is.

David Clarkson, Commercieel Directeur

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.