Buitenlandse Case Studies

Op deze pagina laten we Canon-klanten aan het woord. Van grafisch ontwerpbureaus en lokale ondernemingen, tot onderwijsinstellingen en multinationals. Deze klanten vertellen over hun zakelijke uitdagingen en hoe zij geprofiteerd hebben van hun samenwerking met Canon. Of het nu gaat om het genereren van nieuwe inkomstenbronnen of het verhogen van de efficiency bij bedrijfskritische processen.


Ontdek hoe de oplossingen van Canon organisaties uit verschillende branches helpen hun onderneming toekomstbestendig te maken. Selecteer in de rechterbalk uw branche en lees de praktijkverhalen uit uw vakgebied.


Alle Case Studies

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Dankzij de Océ PRISMA-workflow en de imagePRESS-technologie van Canon hebben we onze werkzaamheden kunnen stroomlijnen en maken we winst dankzij 50% meer doorvoer en 30% lagere kosten."

Ray Hawkins, CEO

Alfa Laval

"De centrale repro is nu winstgevend en goedkoper voor printtaken dan externe alternatieven."

Jørgen Beck-Jørgensen, manager printproductie

DWF-logo.jpg
AH-Hero1

Antonius Hypercare

"Het installeren van Canon-netwerkbeveiligingscamera's was een geweldige beslissing; zowel vanwege de hoge kwaliteit als de invloed op onze dagelijkse werkzaamheden. We zagen onmiddellijk resultaat."

René Groot, Algemeen directeur

Armstrong Watson

"Voordat ze advies gaven, voerde Canon een grondige analyse van ons bedrijf uit om een overzicht te krijgen van verbeterpunten en wat daarvoor de beste aanpak was. Inzicht krijgen in onze klanten is ook een belangrijk onderdeel van onze eigen filosofie. Daarom waren we snel overtuigd dat Canon voor ons de juiste partner is."

David Clarkson, Commercieel Directeur

DWF-logo.jpg

Barry Callebaut

"Canon heeft ons geholpen printen wereldwijd aan te pakken. In één klap werd de organisatie overal ter wereld getransformeerd."

Beiersdorf

"De Canon-oplossing bespaart tijd en heeft onze werkwijze getransformeerd."

Papanikolaou Zina, marketing

DWF-logo.jpg

BD&H

"Nadat we opties van verschillende fabrikanten hadden bekeken, werd duidelijk dat Océ-machines van Canon de beste productiesnelheid en beeldkwaliteit boden voor een concurrerende prijs. Dankzij de combinatie van technische ondersteuning van Canon en hypermoderne technologie van Océ zijn we nu een creatief bedrijf waarmee rekening wordt gehouden."

James Fox, Directeur

BM Druck

"We hebben met veel leveranciers gesproken, maar we konden niet om Canon heen. Het is een leverancier waarmee we al jaren een hele goede relatie hebben."

Rene Cassis, CEO

DWF-logo.jpg
borealis

Borealis AG

"We streefden naar een soepele overgang naar een gestandaardiseerde printomgeving die volledig is geïntegreerd in ons netwerk. Hierbij wilden we voornamelijk onze gebruikers een meer gecentraliseerde ondersteuning bieden en kosten besparen op zowel onderhoud als ondersteuning."

Jacky Cillen, Teamleider Information Technology & Systems (IT&S)

British Library

"We zijn zo onder de indruk van Canon's hoogwaardige netwerkcamera's dat we het aantal aanwezige modellen willen uitbreiden naar 400 camera's."

Bhanu Goud, Security Systems Manager

British-image1
DWF-logo.jpg

Cavelti

"Canon heeft al onze bedrijfsonderdelen geanalyseerd om te kijken hoe we onze aanpak via meerdere kanalen konden verbeteren."

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Clive Booth

"Het heeft iets speciaals als je een print in je handen kunt houden. Als je een kunstwerk koopt, gaat het meestal om een doek. Dat geldt ook voor fotografie. Als je een foto koopt, wil je deze op papier hebben en niet op een scherm. Dan kun je deze namelijk in je handen houden, en dat heeft iets speciaals. Dat is de belangrijkste reden waarom ik een printer heb."

Clive Booth

Colchester Institute

"De door Canon aanbevolen Managed Print Services-benadering beviel ons uitstekend, evenals het professionalisme van het voorgestelde Canon-projectteam en de nauwe manier van samenwerken met ons eigen projectteam."

Gary Horne, Onderdirecteur, Financiën en Operationele zaken

Documenteam

"Kleine oplagen kunnen niet economisch worden geproduceerd in offset. En sommige oplagen zijn te duur wanneer ze worden geprint op systemen die met toner werken."

Thorsten Bischof

ABC- Hero1
DM-hero1.jpg

Druck and Medien

"Bij MSP willen we zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten voldoen. Dat is ons belangrijkste doel. We willen alles in het werk stellen voor een tevreden klant. We geloven dat we met de overgang naar digitale inkjet-printing voor de vernieuwing kunnen zorgen die onze markten nu en in de toekomst te wachten staat. Canon is vanaf het eerste begin een fantastische partner geweest die ons bij de beslissing voor onze toekomststrategie en de implementatie van de juiste oplossing geholpen heeft. Met Canon als partner zijn wij klaar voor de toekomst."

Markus Stricker

DWF

"Canon nam de tijd om inzicht te krijgen in de unieke behoeften en visie van onze organisatie. Met de hulp van Canon's consultatieve benadering identificeerden we gebieden waar we met gebruik van technlogie slimmer konden werken."

Janice Moores, Service Delivery and Procurement Manager

DWF-logo.jpg

East Lothian Council

"We hadden wel een algemeen idee van wat we wilden, maar we wisten nog niet hoe we het moesten bereiken. Dankzij de ervaring die Canon heeft met het implementeren van een reeks verschillende oplossingen voor andere klanten, kwamen wij tot de juiste oplossing."

Julie Caughey, Finance Manager

EH Booth & Co Ltd

"Als gevolg van ons beleid om waar mogelijk met lokale leveranciers te werken, ontvangen onze winkels allerlei verschillende facturen, van handgeschreven exemplaren tot documenten van meerdere pagina's en van papieren tot elektronische facturen. Met het nieuwe systeem voor de verwerking van facturen beschikt Booths over betere functionaliteit voor factuurverwerking en betere informatie over wat voor facturen er binnen de branche worden gehanteerd."

Steve Sumner, Financial Controller

Sarab-LOGO.jpg

Elwe

"Dankzij de Océ Arizona 660 XT hoeven we geen concessies te doen op kwaliteit en levertijd. We kunnen kleinere hoeveelheden point-of-sale-materiaal aanbieden tegen concurrerende prijzen."

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Gemeente Enfield

"In samenwerking met Canon hebben we fundamentele stappen gezet om de positie van de afdeling veilig te stellen en de groei te bevorderen."

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

EO Grafiska

Krister Mellström, CEO

Eureco-Pharma BV

"Tot vorig jaar aanvaardde ik eenvoudig de nadelen van het uitbesteden van het printen van de bijsluiters, en informeerde ik nooit naar de mogelijkheden. Toen ik echter met iemand van Canon had gesproken, begon ik de potentiële voordelen te zien."

Jan de Kreij, algemeen directeur en eigenaar

DWF-logo.jpg

Evercore

"Voor een vermogensbeheerder is een vlekkeloze merkintegriteit vereist om vertrouwen te wekken, zowel binnen als buiten de organisatie. Canon heeft een belangrijke bijdrage geleverd om die integriteit in stand te houden."

Vanessa O’Reilly, marketingmanager

FC-hero1

FC Dordrecht

"We wilden te allen tijde beelden van extreem hoge kwaliteit kunnen opnemen, vooral in delen van het stadion met weinig licht. We hadden het idee dat overstappen van analoog op digitaal de enige manier was om dat te bereiken."

Jacques de Zeeuw, Manager beveiliging

Formara

"Canon heeft van meet af aan nauw met Formara samengewerkt om de juiste oplossing voor onze eisen te vinden. Daarnaast gaf Canon ons een compleet overzicht van de voordelen van de oplossing en de manier waarop deze in het bedrijf zou worden geïmplementeerd. Tenslotte heeft Canon de apparatuur geïnstalleerd en trainingen verzorgd, waardoor de overgang soepel verliep en de productiviteit aanzienlijk is gestegen."

Freddie Kienzler, Managing Director

DWF-logo.jpg

Francis Combe Academy

"Canon was de enige leverancier die zich écht op onze wensen richtte en met duidelijke plannen kwam waarmee we onze langetermijnvisie konden realiseren."

Chris Turton – e-manager

FT Solutions

"Een investering in deze toonaangevende digitale printsystemen is noodzakelijk als we succesvol willen blijven. Het heeft al fantastische voordelen voor FT Solutions en onze klanten opgeleverd, zoals betere kwaliteit en meer flexibiliteit."

Tom Gurd, Algemeen Directeur

FT-hero1

GEV

"Ik was op zoek naar een robuuste oplossing die eenvoudig te bedienen was en die we konden aanpassen aan onze wensen. Er zijn veel goed ontworpen oplossingen beschikbaar, maar voor een kleine onderneming als die van mij, met maar zeven werknemers, zouden de meeste oplossingen voor documentbeheer nooit rendabel zijn."

Friedrich Staller, Managing Director

Gemeente Hertsmere

"Canon zette zich in voor onze langetermijnstrategie, legde uitvoerig uit hoe we als gemeente met digitaal printen rendabel konden opereren, met de snelheid, flexibiliteit en de hoge normen die we verwachten."

Mark Roberts

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Canon heeft hier bij ons een Essential Business Builder-cursus gegeven over de personalisatie van printmateriaal. Hun deskundige begeleiding heeft echt geholpen het hele team inzicht te geven in de mogelijkheden van de technologie. Dankzij de cursus beheersen de teamleden de technologie en weten ze precies hoe we deze nieuwe mogelijkheden aan klanten kunnen aanbieden."

Helmut Hörmanseder, medeoprichter

Imagination

"We hebben op allerlei manieren vooruitgang geboekt. De printgerelateerde kosten zijn aanzienlijk verminderd, wat een sterk effect heeft op onze winstcijfers. We hebben nu veel minder apparaten, die flexibeler en veerkrachtiger zijn, en we hebben de juiste machines op de juiste plekken. We kunnen nu printen met geweldige precisie en consistent hoogwaardige kleur leveren aan onze klanten."

Sue Chick, Projectmanager

ipack-logo

I-Pack

"We willen 25% groei van volumes realiseren tegen het einde van 2015 en nog eens 15% eind 2016. “Dankzij de ondersteuning en technologie van Canon zijn we goed op weg om onze bedrijfsdoelstellingen waar te maken."

Atle Andreassen, oprichter

Jetsign

"Dankzij de medewerking van Canon konden we een relatief snelgroeiende signafdeling opzetten."

Adrie Hoogeveen, directeur

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Technologie is belangrijk, maar niet de enige reden om te kiezen voor Canon. De dienstverlening bij de oplossingen – nazorg, training en support – gaf voor ons de doorslag. Op grond van eerdere ervaringen wist ik dat Canon samen met ons zou werken aan een printoplossing die ons bedrijf zou veranderen."

Dan Batek, technologie en financiën, Kahle

KEPLER University

"We hebben samen met Canon naar een oplossing gezocht die onze studenten op een zo prettig mogelijke manier zou helpen."

Alexander Freischlager, Leading Operations Manager

kepler-logo
KP-Hero1

KnowledgePoint

"De aanpak van Canon om ons bij het realiseren van onze uitdagingen te helpen vinden we ook terug in onze eigen aanpak en dat is altijd prettig. Deze relatie zal dan ook de sleutel vormen voor onze toekomstige investeringen. We zijn tot op heden zeer tevreden over Canon en zullen ook zeker in de toekomst met hen blijven samenwerken."

Andre Philpot, Operations Director

Kyas Photography

"De Canon imagePROGRAF ondersteunt de groei van de studio. We krijgen betere, grotere opdrachten en misschien wel het belangrijkste, projecten die ons aan het hart liggen. Dankzij deze printer die ons tijd bespaard, kunnen we gepersonaliseerde portfolio's voor de projecten van onze klanten maken en onze aandacht optimaal verdelen. We maken, corrigeren en verbeteren onze foto's, zodat ze zo goed mogelijk worden."

Jörg Kyas, Kyas Photography

London Borough of Newham

"Diagnose en onderhoud op afstand is in IT heel normaal en wij dachten dat een soortgelijke benadering voor onze printactiviteiten aanzienlijke voordelen zou kunnen opleveren. Daarnaast wisten we dat we dan trends in ons verbruik beter in kaart kunnen brengen, zodat we onze toekomstige printstrategie beter konden afstemmen."

Gary Sussex, ICT Services Manager

Gemeente Leeds

"Het was onze prioriteit om een slimme oplossing te implementeren die de gemeente tijd en geld bespaarde."

Kirsty McCarthy, MPS-manager

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

LO Media

"Door het toepassen van de kennis die we van Canon en door de onafhankelijke training hebben verkregen, kunnen we digitale services van hoge kwaliteit aanbieden en hebben we de visie en het geduld om strategischer te denken."

Lars Langbo, productiemanager

Mailing Andalucia

"De investering in de zwart-wit productieprinter imagePRESS 1135 van Canon en een hoogvolume stapelaar had een onmiddellijk effect op de productiviteit"

Daniel Sánchez, Directeur

DWF-logo.jpg

Marne Drukkers

"Het handmatig sorteren van posters van groot formaat kost veel tijd en we zochten daarom een betere oplossing."

Guus Sligter, directeur

Martin Parr

"Of het nu in onze studio in Londen is of op één van onze wereldwijde pop-upvoorstellingen, dankzij de ondersteuning van Canon kunnen we de foto's van Martin overal op een spannende manier tot leven brengen."

Louis Little, print production manager

Parr-Hero1

Maya Vik

"Een groot deel van ons succes is te danken aan de professionaliteit en ondersteuning van Canon. Al het door Canon geleverde materiaal was van zeer hoge kwaliteit. Het was gewoonweg fantastisch dat wij konden samenwerken met een partner die voor dit media-overkoepelende project in al onze mediabehoeften kon voorzien."

Pål Laukli, Professioneel fotograaf

Nama d.d. Ljubljana

"We zijn in onze nopjes met ons nieuwe surveillancesysteem. Sinds de installatie van het systeem is het aantal diefstallen in de winkel fors afgenomen. We stellen ons nu ten doel om dit aantal nog verder te verlagen. Het is systeem is eenvoudig in gebruik en stelt ons in staat om beter met onze klanten te communiceren en meer te verkopen."

Branka Jerala, Marketing Director

nama-hero1

De universiteit van Nottingham

"Op onze universiteit verkennen we de nieuwste technologieën, zoals 3D-printen. De oplossing van Canon is fantastisch om subtiele, gedetailleerde modellen te produceren die de architectuurstudenten nodig hebben."

John Morgan, Assistant Professor Architectuur

Online Reprographics

"Canon geloofde vanaf het begin al in ons. We proberen die benadering ook te gebruiken bij het contact met onze eigen klanten."

John Foy, oprichter

online-repro-hero1
DWF-logo.jpg

Orange Business Services

"Met haar beproefde expertise in mobiel printen was Canon het mondiale bedrijf dat we zochten om ons ook buiten Groot-Brittannië van dienst te kunnen zijn."

Nick Jones, hoofd onroerend goed en vermogensbeheer Noord- en West-Europa

PCS

"We praten voortdurend met Canon over de verbetering van onze dienstverlening."

Asad Butt, Print Manager

DWF-logo.jpg

Polomnis

"Problemen met de inkthechting vormden de aanzet om over te stappen van onze oude printer naar de Océ Arizona."

Job ten Doeschate, directeur

Printondemand-worldwide

"Efficiëntie is uiteraard cruciaal, maar dat geldt ook voor betrouwbaarheid. We beschikken dan wel over geweldige apparatuur, maar als die het 10% van de tijd niet doet, is dat een probleem. Dat is ons bij Canon nooit overkomen. Zelfs als een machine het niet doet, duurt het nooit lang omdat de servicemonteurs alles binnen twee uur hebben opgelost."

Andy Cork, Algemeen directeur, Printondemand-worldwide

DWF-logo.jpg

Pulp Grafisk

"Met ondersteuning van Canon heeft Pulp Grafisk de printcapaciteit van grootformaat verdubbeld en is het bedrijf voor printtaken niet meer afhankelijk van andere leveranciers."

Terje Gulbrandsen

RDaSH

"Canon had een bijzonder eerlijke benadering en ze vertelden ons precies wat we met DSF konden bereiken en welke voordelen we konden verwachten."

Lisa Grandcourt, Head of Facilities

DWF-logo.jpg
Replay-logo

Replay Studio

"Canon is altijd een geweldig klankbord voor ons geweest. Waar nodig kwamen ze met inspirerende ideeën en gaven ze deskundig advies. Ze luisterden goed naar ons en wisten precies wat ons bedrijf een voorsprong zou geven."

Andy Halasz, Administrator

Ritz

"Uit het advies van Canon, zowel via de Business & Innovation Scan als via hun offerte, bleek dat we ons bedrijf opnieuw moesten ontdekken en positioneren met een meer strategische aanpak."

Kurt Habersatter, CEO

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

Rohner Spiller

"Dankzij ons partnerschap met Canon vormt crossmedia nu een groot deel van ons dienstenaanbod en zijn onze klantcampagnes beter meetbaar."

Remo Martin, CEO

Sarab Entreprenad AB

"Het heeft onze werkwijze veranderd. Inkomende facturen worden nu op een manier gesorteerd die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. En ik kan meer tijd buiten kantoor aan het project besteden met mijn werknemers en klanten."

Johan Selenius Rosengren, Directeur

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Als ik in één woord zou moeten samenvatten hoe ik me als klant van Canon voel, zou ik ‘opgelucht’ zeggen. Er is bijna niks op aan te merken, of het nu gaat om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de machines of de service en ondersteuning die wordt geboden door het personeel en de technici."

Darren James, Managing Director

Spazio81

"Vanwege het aantal services dat wij aanbieden, hebben we een loyaal, breed en divers klantenbestand. Onze klanten zijn zeer enthousiast om met ons samen te werken. Dit verhoogt onze wereldwijde reputatie, met bestellingen uit o.a. de VS en China."

Alessandro Locatelli, CEO

Stralfors-Hero1

Stralfors UK

"De meeste van onze klanten produceren nu met één productierun. Door de mogelijkheden van de Océ ColorStream kunnen ze nu meer doen, zoals digitale afbeeldingen gebruiken waarmee ze hun dynamische boodschappen kunnen ondersteunen. Alles draait om het verstrekken van betere en relevantere informatie aan hun klanten."

Tony Plummer, Managing Director VK

The Print Foundry

"Canon is een geweldige partner om mee te werken. We leggen vaak ideeën voor en we bespreken nieuwe ideeën voor producten met ze of overleggen hoe we de imagePROGRAF's het beste kunnen gebruiken. Bovendien staan ze onmiddellijk voor ons klaar als we iets nodig hebben."

Renato Tavares, oprichter

student-hero1

Het Student Hotel

"Canon heeft ons op vele manieren ondersteund; niet alleen met hoogwaardige camera's, maar ook met de uitstekende ondersteuning voorafgaand aan de verkoop. We konden een oplossing ontwikkelen die ons team gemakkelijk kon gebruiken en die perfect paste bij onze behoeften."

Jan-Pieter Muis, Asset Manager

TJ International

"De technologie en workflow hebben de productiviteit enorm verbeterd; we kunnen nu boeken met zachte kaft binnen slechts 24 uur produceren. Voor boeken met een harde kaft bedraagt de productietijd 48 uur. Dit zou zonder de vaardigheden, kennis en het advies van Canon nooit mogelijk zijn geweest."

Angus Clark, CEO

TJI-hero1

UKE

"De ondersteuning voor printers en multifunctionele systemen is nu veel beter omdat dit door experts van Canon wordt uitgevoerd. Als IT-afdeling kunnen we ons daarom op onze kerntaken richten. Bovendien printen we goedkoper dan ooit tevoren."

Florian Benthin, Hoofd Desktop Services

University of Glasgow

"Gedurende het 5-jarig project zal £ 5,5 miljoen worden bespaard – een fantastisch resultaat."

DWF-logo.jpg

Volkswagen

"De twee Canon imagePRESS-systemen bleken de ideale aanvulling te zijn op onze bestaande mix van offset- en digitale apparatuur. Ze zorgen voor een perfecte balans tussen productiviteit en kwaliteit. Dat is perfect voor het grootste gedeelte van het werk dat wij hier uitvoeren en voor snelle afhandeling van de groeiende vraag naar kleine oplagen."

Helmuth Oschmann, Manager Printroom

Von Hagen

"De Océ Arizona heeft alles in huis: alle formaten, een hoge productiviteit en de veelzijdigheid om een breed scala aan flexibele en harde materialen te kunnen verwerken. Dankzij de combinatie van deze eigenschappen kunnen opdrachtgevers hun stands bouwen op een manier die hen veel meer kosten en tijd bespaart. Nu we op elke ondergrond kunnen printen, kunnen we vrijwel elk creatief idee ten uitvoer brengen."

Von Hagen