Zakelijk

Uw medewerkers

Outsourcing- en consultancyservices

Dagelijkse werkprocessen optimaliseren

Services voor de digitale werkomgeving

Toegang tot en beschikbaarheid van documentverwerking onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat

Geïntegreerde documentservices

Overnemen en beheren van operationele documentverwerkingsfuncties/-afdelingen

Maak uw documenten net zo flexibel als uw medewerkers

Uw medewerkers hebben nog nooit zoveel mogelijkheden gehad waarop ze hun informatie en gegevens kunnen verwerken. Een toename in digitale technologie zorgt ervoor dat er tegenwoordig heel anders wordt gewerkt dan vroeger. Uw medewerkers vragen meer van hun mobiele middelen, omdat zij meer en meer willen samenwerken vanaf meerdere locaties, via meerdere processen en conform de toenemende wet- en regelgeving voor uw branche.

Dit betekent dat het een uitdaging kan zijn om uw informatie en documenten te allen tijde toegankelijk, aanpasbaar en veilig te houden. Hoe kunt u dan de operationele flexibiliteit ondersteunen en de samenwerking tussen teams en afdelingen aanmoedigen, die alle onafhankelijk zijn van tijd en locatie?

Als u uw office-based services aan Canon uitbesteed, kunt u de desbetreffende medewerkers overdragen aan Canon Business Services, waar zij kunnen samen werken met duizenden documentprofessionals en -experts in Canon EMEA. Samen kunnen ze de beste werkmethoden in uw organisatie implementeren en uw dagelijkse werkomgeving op procesniveau verbeteren.

Met Canon's cloud- en mobiele documentservices is flexibel werken en dagelijkse samenwerking zo snel en flexibel als voor u nodig is.

Volgende stappen