Zakelijk

Uw klant

Outsourcing- en consultancyservices

Betrokkenheid bij en communicatie met klanten verbeteren

Marketingcommunicatie

Van oorspronkelijk idee, naar uitwerking, productie en aflevering tot rapportage

Belangrijke bedrijfscommunicatie

Beveiligde documentproductie-, publicatie- en communicatiediensten

Uw full-service interne communicatiebureau

Alles draait om de klant en daarom is Canon van mening dat dit het uitgangspunt is van ons gesprek met u. Wat is uw product of dienst? Waarom kopen uw klanten bij u en via welke kanalen? Het groeiende aantal communicatiekanalen en de veranderende marktomstandigheden bieden een uitstekende mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier uw betrokkenheid bij uw klanten vorm te geven en bieden potentiële nieuwe inkomsten en winstmogelijkheden voor uw bedrijf.

Door bepaalde elementen van uw communicatie met uw klanten uit te besteden, kan Canon u helpen uw klantbetrokkenheidsdoelstellingen te halen. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw klantenbinding te verbeteren, ervoor te zorgen dat uw communicatiemethoden volledig compliant zijn of gewoon efficiënter te werken, Canon's volledige dienstenaanbod varieert van print- tot contentbeheer, samenstellen van transactiedocumenten, vertalen, distributie via meerdere kanalen, in-boundmanagement en rapportage.

Door het veranderen van de manier waarop ze omgaan met hun merk, hun klantgegevens en hun kanaalkeuze, hebben veel van onze klanten gemerkt dat door hun activiteiten aan Canon uit te besteden, hen heeft geholpen op efficiëntere wijze betrokken te raken bij hun publiek, zowel intern als extern.

    Volgende stappen

    Waarom Canon Business Services?