Zakelijk

Uw organisatie

Outsourcing- en consultancyservices

Powering Business Process Effectiveness

Business Process Outsourcing Services

Uw bedrijfsprocessen beheren, uitvoeren en optimaliseren

Digital Process Services

Totale controle over uw proceskosten en optimalisatie van uw primaire en secundaire bedrijfsprocessen

Beduidend sneller werken en het risico op fouten verminderen met digitale documentworkflows

Canon's managementconsultants hebben diepgaande kennis van uw markt en klanten en kunnen op procesniveau beoordelen hoe uw bedrijf functioneert. Dankzij ervaring in veel verschillende bedrijfstakken en kennis van de meest recente re-engineeringpraktijken en imaging technologie kan Canon Business Services u helpen uw informatie- en documentmanagement te transformeren.

Canon neemt u werk uit handen, zorgt voor en optimaliseert uw processen en transformeert uw bedrijf met een serviceaanbod dat varieert van een eenvoudige print- en mailafdeling, tot ondersteuning bij het leveren van direct marketing-campagnes en het uitbesteden van belangrijke digitale en documentprocessen aan Canon.


Documentprocessen transformeren – fysiek of digitaal

Bestaande informatie- en documentprocessen zijn vaak handmatig en arbeidsintensief. Canon Business Services biedt u een nieuwe aanpak, gebaseerd op een efficiënt operationeel model, dat erop is gericht uw uitvoerniveau te verbeteren. Canon optimaliseert en transformeert uw processen. U hoeft zich niet meer druk te maken over uw documenten – zowel op papier als digitaal.

Bedrijfsgegevens, -informatie en -documenten zijn van cruciaal belang bij financiële en strategische besluitvorming. Het zijn essentiële onderdelen die een vitale rol spelen bij de succesvolle dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Met de vele back-officesystemen en – vaak – handmatige processen om bestanden in het juiste format te zetten, kan het echter een behoorlijke uitdaging zijn om alle marktontwikkelingen bij te blijven. Dankzij de nieuwste marktinzichten en de bewezen technologie en expertise kan Canon u met digitale diensten, zoals e-facturatie, en een digitale mailafdeling helpen efficiënter te werken en het risico op fouten te verminderen.

Volgende stappen

Waarom Canon Business Services?