Hoe verandert de productiesector?

Canon heeft met 200 managers overal in Europa gesproken om een Insight Report op te stellen over de uitdagingen waarmee de productiesector tegenwoordig wordt geconfronteerd.

Volgende stappen

Spreek met een expert

Nu het gedrag van klanten ingrijpend verandert doordat er steeds meer verschillende producten verkrijgbaar zijn, de vraag naar personalisatie toeneemt en klanten steeds meer waarde en betere services vereisen, staat de productiesector onder meer druk dan ooit.

Canon heeft gesproken met 200 belangrijke Europese beleidsmakers in de productiesector en heeft ervaren dat men het steeds moeilijker vindt om met deze transformatie om te gaan. Men is continu op zoek naar de balans tussen marktkrachten om dingen goedkoper, sneller en beter te produceren en vooral toch winstgevend te blijven.  Canon heeft ontdekt dat een van de belangrijkste factoren voor verandering een verbetering in kostenbeheer, innovatie en productiviteit is. Hoewel innovaties zoals design, productie, verkoop en ondersteuning echter essentieel zijn, moet men ook rekening houden met secundaire gebieden, zoals 'productinformatie' en documentatie, als belangrijke succesfactoren.

Ontdek de impact van productinformatiestrategie op de winstgevendheid van uw bedrijf. Hoe informeert het management dat verantwoordelijk is voor alle productgerelateerde informatie en documentatie, meerdere divisies en functies in uw organisatie en uiteindelijk uw klanten om het ontwerp, de productie en het gebruik van uw producten te verbeteren? Ontdek hoe u tot wel 15% kunt besparen op uw totale bedrijfskosten door uw processen voor informatie- en documentbeheer te optimaliseren.