Zakelijk

Hoe is Customer Communication Management nu en in de toekomst van invloed op uw groeistrategie?

Canon heeft met 150 managers overal in Europa gesproken om een Insight Report op te stellen met de belangrijkste trends die ten grondslag liggen aan toekomstige strategieën voor klantbetrokkenheid.

Volgende stappen

De wereld verandert en wijzigende patronen in het gedrag van klanten zijn fundamenteel van invloed op de manier waarop organisaties hun betrokkenheidsprogramma's structureren.

Aangezien organisaties tegenwoordig steeds meer data moeten verwerken, wordt ook databeheer alsmaar ingewikkelder. Daardoor wordt het moeilijker om snel in te spelen op de veranderende behoeften van klanten.

Canon heeft gesproken met belangrijke beleidsmakers in de financiële dienstverlening: deze branche moet breed communiceren in een zeer gereguleerde omgeving en is daarom een van de lastigste branches om communicatie te innoveren.  Canon heeft ontdekt hoe deze beleidsmakers omgaan met de belangrijke uitdagingen op het gebied van informatie. Wat zijn de belangrijkste strategische doelen voor communicatie met de klant en wat zijn hun prioriteiten in de steeds veranderende klantomgeving? Canon bekijkt ook wat nu en in de toekomst nodig is op procesniveau om duurzame groei veilig te stellen.

Het maakt niet uit of u behoort tot de 81% van de CFO's en CIO's die van mening zijn dat klantenwerving uw meest kritieke doelstelling voor Customer Communication Management is, of tot de 79% van de CCM's en CFO's die van mening zijn dat meer inzicht in bestaande klanten belangrijker is: dit unieke Insight Report geeft een fascinerend beeld van de strategieën en tactieken waarmee vorm wordt gegeven aan toekomstige Customer Communication Management-programma's.

Thank-you for your interest in Canon, should you require any more information about our products or services please fill out this form and someone will get back to you shortly

Mandatory fields are marked with a *

Salutation : *
First Name : *
Last Name : *
Company : *
Email address : *
Telephone : *
Country of residence : *
Verifiëren *

By submitting this form you are agreeing to our Terms and Conditions and to be contacted by Canon.