Managed Print Services Essentials

Canon's kant-en-klare MPS-oplossing

Dankzij 40 jaar ervaring met imaging en het werken met grote multinationals, kan Canon MPS Essentials bieden, een uitgebreide, kant-en-klare suite van services voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze oplossingen maken een wereld van verschil in uw organisatie.

MPS Essentials begint met een grondige analyse van uw huidige situatie waardoor Canon inzicht krijgt in wat en hoe u print. Met die kennis wordt er bepaald in welke gebieden veel afval wordt geproduceerd, hoe het aantal apparaten en leveranciers kan worden gerationaliseerd en hoe printgewoonten kunnen worden aangepast en beheerd. Tegelijkertijd zorgt Canon ervoor dat printen voor zowel gebruikers als IT veiliger, duurzamer en zonder veel problemen verloopt.

Door uw printinfrastructuur te controleren en beheren en repetitieve, dagelijkse activiteiten weg te nemen, haalt MPS Essentials al het gedoe omtrent printen bij u weg en maakt het dit de verantwoordelijkheid van Canon. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Managed Print Services Essentials:

  • Bewaakt en beheert alle apparaten in uw contract
  • Zorgt ervoor dat meterstanden geautomatiseerd worden doorgegeven, zodat u dat niet meer hoeft te doen
  • Geef één aanspreekpunt aan bij Canon voor uw printbehoeften
  • Werkt firmware en printerdrivers bij wanneer nodig, zodat u altijd over de nieuwste technologie beschikt
  • Volgt uw middelen en registreert gebruiksniveaus voor beheerrapportage

[MASTER] Picture_case study_Imagination_intro"MPS voorziet in al onze printbehoeften: het beheren van de kosten en het verhogen van efficiëntie waardoor medewerkers vrij zijn om te doen waar zij goed in zijn."

Imagination, Verenigd Koninkrijk

Lees meer

[MASTER] Picture_case study_Armstrong Watson_body"Voordat ze advies gaven, voerde Canon een grondige analyse van ons bedrijf uit om een overzicht te krijgen van verbeterpunten en wat de beste aanpak was."

Armstrong Watson, Verenigd Koninkrijk

Lees meer

De voordelen voor

Inkoop

Financiën

IT

Canon's aanpak

Profiteer van snellere printprocessen, efficiëntere workflows en lagere uitgaven in vijf stappen.

Kom erachter hoe