Verwijder inefficiënties

Waar u prints ziet, ziet Canon een toename in productiviteit.

In het onzekere economische klimaat van vandaag zijn de uitdagingen waarmee u om dient te gaan het rationaliseren van leveranciers, het verminderen van inkooporders en facturen en het verlagen van kosten in het algemeen.

Maar hoewel de meeste bedrijven het belang van hun documenten en printcommunicatie inzien, beseffen slechts weinigen hoeveel dit kost of waar er mogelijk sprake is van inefficiëntie.

Imagination besloot het met de hulp van Canon Managed Print Services eens onder de loep te nemen. Door het beheer van hun printinfrastructuur uit te besteden, is hun verspilling met wel 50% afgenomen en hebben ze hun printeigendom met twee derde kunnen verkleinen.

Het gaat niet alleen om besparingen

Met Canon Managed Print Services verhoogt u de productiviteit, versterkt u uw documentbeveiliging en verbetert u daarbij uw ecologische voetafdruk.

“We hebben op allerlei manieren vooruitgang geboekt. De printgerelateerde kosten zijn aanzienlijk verminderd, wat een sterk effect heeft op onze winstcijfers. We hebben nu veel minder apparaten, maar die zijn wel flexibeler en veerkrachtiger, en we hebben de juiste machines op de juiste plekken"

Imagination, Verenigd Koninkrijk

Ervaringen van klanten

Uitdagingen voor klanten