Zakelijk

Essential Business Builder Program

Informatie over het programma

Waarde toevoegen op de lange termijn

Voor commerciële printbedrijven en centrale repro's van elk formaat

Uw printactiviteiten uitbreiden

Met volledige ondersteuning van Canon

Waarom zou u deelnemen?

Canon’s Essential Business Builder Program is zinvol voor elke onderneming met print
activiteiten – van centrale reprofaciliteiten tot commerciële printbedrijven.
Krijg op het juiste moment advies en begeleiding op maat van onafhankelijke
experts uit de printbranche die u helpen uw essentiële zakelijke problemen op te lossen en
de bedrijfsprestaties over de gehele linie te verbeteren.

Drie ondersteuningskanalen

Het Essential Business Builder Program wordt aangeboden door onafhankelijke branchedeskundigen via drie kanalen:


support-channel-information-guides

Waardevolle inzichten voor betere bedrijfsprestaties

Deze gidsen zijn geschreven door experts uit de branche en bieden een compleet overzicht van een keur aan printgerelateerde onderwerpen, samen met waardevolle inzichten voor implementatie en prestatieverbetering. Van businessplanning tot correcte prijsbepaling, van productieworkflow tot kleurbeheer, hier vindt u praktisch advies toegespitst op uw situatie.

Lees over een groot aantal onderwerpen op het gebied van digitaal printen en krijg waardevolle inzichten om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

support-channel-workshops

Canon helpt u uw onderneming optimaal voorbereid te houden

Educatieve workshops zijn een belangrijk onderdeel van het Essential Business Builder Program omdat ze u de kennis geven die u nodig hebt om uw concurrentiepositie te verbeteren. Het kleine interactieve groepsformaat geeft u de flexibiliteit om ervaringen en best practice-voorbeelden te delen en advies te krijgen die direct betrekking hebben op uw onderneming.

Krijg de kennis, inspiratie en ondersteuning om uw concurrentiepositie te behouden in persoonlijke sessies met onafhankelijke experts over allerlei printgerelateerde onderwerpen zoals het verkopen van digitaal printen, marketing voor printers, crossmedia of web-to-print.

support-channel-mentoring

Bedrijfsgerelateerde scholing voor de praktijk

Canon's onafhankelijke Essential Business Builder Program-mentoren hebben de vaardigheden, de kennis en ervaring om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Mentoring-sessies worden gegeven door onafhankelijke branchedeskundigen op het moment dat het u uitkomt. Deze langetermijnondersteuning is ontworpen voor uw specifieke problemen en eisen, en helpt u strategische planning te scheiden van dagelijkse bezigheden en biedt u het inzicht dat u nodig hebt om succesvol te zijn.


Succesverhalen

Dankzij Canon’s praktische consultancy en begeleiding op maat is PCS erin geslaagd een aantal innovatieve oplossingen te implementeren die een aantoonbaar verschil maken voor onze onderneming.

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

Dankzij de hulp van Canon kunnen we ons zelf alleen maar verder verbeteren, ons aanpassen aan onze markt en meer omzet binnenhalen.

Bradley Vaughan – Kingsley Print