Essential Business Builder Programma

Informatie over het programma

Waarom zou u deelnemen?

Canon’s Essential Business Builder Program is zinvol voor elke onderneming met printactiviteiten – van centrale repro tot commerciële printbedrijven.
Krijg advies en begeleiding op maat op het moment dat u het nodig heeft, van onafhankelijke experts uit de printbranche die u helpen uw bedrijfskritische vraagstukken te beantwoorden en de bedrijfsprestaties over de gehele linie te verbeteren.

Neem contact op

Drie ondersteuningskanalen

Het Essential Business Builder Program wordt aangeboden door onafhankelijke branchedeskundigen via drie kanalen:

Waardevolle inzichten voor betere bedrijfsprestaties

Deze gidsen zijn geschreven door experts uit de branche en bieden een compleet overzicht van een keur aan printgerelateerde onderwerpen, samen met waardevolle inzichten voor implementatie en prestatieverbetering. Van zakelijke planning tot prijsbepaling en productieworkflow tot kleurbeheer, hier vindt u praktisch advies toegespitst op uw situatie.

Lees over een groot aantal onderwerpen op het gebied van digitaal printen en krijg waardevolle inzichten om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Canon helpt u uw onderneming optimaal voorbereid te houden

Educatieve workshops zijn een belangrijk onderdeel van het Essential Business Builder Program omdat ze u de kennis geven die u nodig hebt om uw concurrentiepositie te verbeteren. De kleine interactieve groepen geven u de flexibiliteit om ervaringen en best practice-voorbeelden te delen, te praten over specifieke onderwerpen en advies te krijgen dat direct betrekking heeft op uw onderneming.

Krijg de kennis, inspiratie en ondersteuning om uw concurrentiepositie te behouden in persoonlijke sessies met onafhankelijke experts over allerlei printgerelateerde onderwerpen zoals de verkoop van digitaal printen, marketing voor printers, crossmedia of web-to-print.

Bedrijfsgerelateerde scholing voor de praktijk

Canon's onafhankelijke Essential Business Builder Program-mentors hebben de vaardigheden, de kennis en de ervaring om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Mentoring-sessies worden gegeven door onafhankelijke branchedeskundigen op het moment dat het u uitkomt. Deze langetermijnondersteuning is ontworpen voor uw specifieke problemen en eisen, helpt u strategische planning te scheiden van dagelijkse bezigheden en biedt u het inzicht dat u nodig hebt om succesvol te zijn.


Succesverhalen

"Dankzij Canon’s praktische consultancy en begeleiding op maat is PCS erin geslaagd een aantal innovatieve oplossingen te implementeren die een aantoonbaar verschil maken voor onze onderneming."

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

"Dankzij de hulp van Canon kunnen we onszelf alleen maar verder verbeteren, ons aanpassen aan onze markt en meer omzet binnenhalen."

Bradley Vaughan – Kingsley Print

Meer informatie

Brochure downloaden