Business & Innovation Scan

Strategische ondersteuning voor Print Service Providers

Voor zakelijk succes moet u zich continu aanpassen aan de veranderende eisen van de markten en klanten die u bedient. Het bijhouden van deze ontwikkelingen en het formuleren van een strategisch antwoord hierop is voor veel Print Service Providers een enorme uitdaging geworden. De Business & Innovation Scan kan u hierbij helpen.

Hoe werkt het?

Men on Stairs

De Business & Innovation Scan is een tool voor businessanalyse waarmee Canon u inzicht kan verschaffen in de huidige zakelijke strategie en de innovatiestatus van uw printactiviteiten. Met de scan kunt u inzicht krijgen in uw huidige mogelijkheden om uitdagingen het hoofd te bieden, verbeterpunten identificeren en strategische ondersteuning krijgen om uw strategie te verbeteren, met inbegrip van een effectief actieplan.

De scan bestaat uit een persoonlijk gesprek met een Canon Business Consultant dat 3-4 uur duurt en bij u op locatie wordt gevoerd.

5 stappen om uw bedrijf opnieuw op de kaart te zetten

Hoe uw printomgeving er ook uitziet en welke markten u ook bedient, de Business & Innovation Scan bestaat altijd uit een proces van vijf stappen die worden begeleid door een Canon Business Consultant:

Succesverhalen

De Business & Innovation Scan van Canon heeft duidelijk uitgewezen dat wij als Print Service Provider in de grafische industrie onze koers moeten wijzigen en nieuwe paden moeten bewandelen. We hebben de aanbevelingen zorgvuldig geanalyseerd en zijn ze nu aan het implementeren. We hebben onze naam gewijzigd en bieden nu nieuwe services aan.

Kurt Habersatter, CEO/eigenaar Ritz Crossmedia AG

Case study