SMART Boards, visueel samenwerken & interactief presenteren

Wilt u ook slimmer vergaderen, samenwerken, BIMmen in bouwprojecten en ontwerpbesluiten nemen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking optimaal ondersteunen, zowel binnen één kantoor als tussen wereldwijde vestigingen.

Canon ondersteunt u met SMART producten in het digitale gebruik van uw documenten. Onze technische klanten investeren veel in innovatie, onder meer in BIM, lean bouwen en ketensamenwerking. Canon loopt voorop om haar klanten hiervoor de juiste faciliteiten te bieden.


Topresultaat

Visueel samenwerken stelt u in staat om op een volledig digitale manier uw concepten, ontwerpen, situaties, ervaringen en inspiratie te delen, om zo tot een gezamenlijk topresultaat te komen. Door visueel samenwerken met SMART producten in uw werkproces op te nemen, bent u in staat:

 • sneller te innoveren
 • uw productiviteit op te voeren
 • faalkosten te verminderen
 • fors te besparen op uw vergader- en reiskosten


SMART Boards, ook in uw segment

Tegenwoordig worden SMART Boards niet alleen ingezet in het onderwijs, maar in uiteenlopende zakelijke segmenten:

 • Bouw en installatietechniek (AEC)
 • Industrie
 • Lucht- en scheepvaart
 • Softwareontwikkeling
 • En andere MKB- en grootzakelijke organisaties

Wij informeren u graag over de praktische toepasbaarheid van SMART Boards en de integratie met applicaties die u gebruikt. Bel ons nu voor een afspraak!

SMART Board 8000-serie

SMART Board interactieve flatpanel displays combineren de eenvoud in gebruik met het oogstrelende design van platte beeldschermen.


Door HD-LCD flatpanelschermen te combineren met geïntegreerde aanraak- en schrijfmogelijkheden, leveren flatpanelschermen van de SMART Board 8000-serie slimme interactie met digitale inhoud.

SMART Board 800-serie

De SMART Board 800-serie combineert het grootste interactieve SMART scherm met ultra-short-throw projectoren.


Dit zorgt voor flexibiliteit, aantrekkelijk design en een natuurlijke aanraak- en schrijfervaring. Deze interactieve whiteboard systemen zijn een uitstekende keuze voor praktisch elke werkomgeving.

SMART Meeting Pro software

Gebruik de whiteboards met touchscreen, superieure digitale inkt en flexibele mogelijkheden om uw werk op te slaan. Dit maakt het makkelijk om uw informatie te delen en ideeën op een krachtige, overtuigende manier vast te leggen.


Hiervoor gebruikt u SMART Meeting Pro software.

SMART Bridgit voor vergaderen op afstand

Op afstand real-time samenwerken


De SMART Bridgit software maakt samenwerken met personen over de hele wereld zeer eenvoudig. U kunt informatie presenteren, feedback ontvangen, documenten delen - waar u zich ook bevindt.
Het enige dat daarvoor nodig is, is een computer of iPad met internetconnectie.

SMART Podium: interactieve pen display producten

De precieze schrijfervaring en intuïtieve mogelijkheden van het SMART Podium interactieve penscherm maken van verspreide samenwerking en presentaties in grote zalen een dynamische, mediarijke ervaring.

SMART technologie

SMART Ink™

Pak gewoon een pen en begin met schrijven. SMART Ink maakt uw handschrift gelijkmatiger waardoor het beter leesbaar wordt. U kunt over alle toepassingen notities schrijven en deze opslaan in Microsoft Office programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Visio en OneNote, evenals Adobe Acrobat Pro. U kunt handgeschreven notities ook omzetten in tekstobjecten waarmee u direct kunt werken.

Detectie van objecten

SMART’s eigen Digital Vision Touch technologie (DViT) identificeert en volgt de acties van de gebruiker. De unieke technologie herkent de wisseling tussen vingers, een pen of een wisser. Twee personen kunnen ook schrijven met een pen, wissen met hun handpalm of vuist, en objecten verplaatsen met hun vingers. Hiervoor hoeven ze geen knoppen in te drukken of menu’s te openen.Feature Uw voordeel
Geavanceerde technologie Nauwkeurige en betrouwbare bediening
Gebruiksvriendelijk Direct te gebruiken, geen langdurige training nodig
Herkenning van handgebaren Veelzijdig en intuïtief in het gebruik

Turner Construction Company


SMART Board Integration with Autodesk Navisworks


Tekla BIMsight on a SMART Board - engaging visual construction collaboration


SMART Meeting Pro Connector for Microsoft Lync


Visual Collaboration at Volker Wessels


SMART integratie met Solibri


Sinds de oprichting in 1937 is Canon een toonaangevend leverancier op het gebied van digital imaging en informatietechnologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Op visueel samenwerken & interactief presenteren hebben we een duidelijke visie, die we heel graag met u delen.

Kiezen voor Canon levert u concrete voordelen op

 • Veelzijdige financieringsvormen: bij ons kunt u SMART Boards kopen, leasen en ook kortstondig huren, bijvoorbeeld als u tijdelijk een of meerdere schermen nodig heeft in een project.
 • Combineren met lopende contracten: als u al een overeenkomst met Canon heeft, dan is het mogelijk om daar SMART Boards aan toe te voegen. Op deze manier kunt u kosten besparen.
 • Bij Canon bent u aan het juiste adres voor nagenoeg alles wat te maken heeft met beeld, en met het delen van informatie. Hiermee heeft u één centraal aanspreekpunt voor alle expertise.
 • De ervaringen die we dagelijks opdoen bij onze vele gebruikers zetten we ook graag bij u in, zodat u profiteert van de slimste toepassingen.

Bel (073) 681 58 89

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout