Canon VB-S910F

VB-S910F

Een Full HD vaste box-camera met optische zoom - ideaal voor gebruik binnenshuis. Deze veelzijdige camera met groothoeklens en ingebouwde microfoon legt nog meer details en context vast.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm16-1458394.jpg

Voordelen

 • Beveiligingscamera voor binnen met ongelooflijke nauwkeurigheid, met een groothoeklens van 78.6° met zoom en krachtige prestaties bij weinig licht
 • 2,1 Megapixel 1/3-inch CMOS-sensor en helder diafragma van f/1.4–f/2.6 met autofocus
 • Full HD-weergave en 3,5x optische zoom met asferische lenselementen met weinig vervorming voor heldere beelden van hoge resolutie
 • Geïntegreerde, omnidirectionele microfoon voor audio-opnamen, voor extra contextuele informatie met hoge kwaliteit
 • Compact, lichtgewicht en eenvoudig te installeren
 • Behoud de videokwaliteit terwijl u de gegevensgrootte reduceert met ruisreductie op basis van beweging en Area-Specific Data Size Reduction (ADSR)
 • Slimme, ingebouwde analysefuncties voor geavanceerde alarmdetectie
 • Live monitoring en beheer via diverse browsers en mobiele apparaten
 • Ondersteunt ONVIF® Profile S

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S910F in detail

Vastleggen van Full HD-video


De groothoeklens met optische zoom, gedetailleerde Full HD-weergave en geavanceerde analytische functies maken de Canon VB-S910F ideaal voor beveiligingsdoeleinden in een vaste positie binnenshuis. De groothoeklens van 78.6° met 3,5x optische zoom zorgen voor een maximale dekking vanuit één positie, en het heldere diafragma van f/1.4 en de verbeterde minimale belichting van onderwerpen leveren geweldige prestaties bij weinig licht.

Geïntegreerde microfoon


Leg audio en visuele informatie vast met de ingebouwde omnidirectionele microfoon van de camera. De VB-S910F kan audio opnemen terwijl achtergrondruis en ongewenste echo's eruit worden gefilterd. De microfoon heeft functies voor alarmsignaalactivering, wat betekent dat video-opname wordt geactiveerd zodra er geluid wordt waargenomen.

Eenvoudige installatie en beheer


De VB-S910F is eenvoudig en snel te installeren, waardoor de projectkosten worden gedrukt. Canon's programma voor camerabeheer (CCMT) geeft u volledige controle over individuele of bepaalde groepen camera's, met krachtige functies voor installatie en beheer. Ruisreductie op basis van beweging regelt dynamisch het ruisniveau om de beeldkwaliteit te optimaliseren en het gegevensverbruik te regelen.

Intelligente alarmdetectie


De 15 ingebouwde analyseprofielen voor Video Content Analytics van de camera zorgen ervoor dat gebruikers beveiligingstaken op efficiënte en effectieve wijze kunnen uitvoeren. Er zijn meerdere functies voor virtuele alarmdetectie, die gebruikers automatisch op de hoogte stellen van verdachte gedragingen en tevens de vereisten voor opslag en bandbreedte verminderen.

Ondersteuning voor een groot aantal mobiele apparaten


De nieuwe firmware-architectuur van de VB-S910F zorgt ervoor dat de camera compatibel is met alle populaire webbrowsers en mobiele apparaten, zodat u vanuit een mobiele omgeving de camera-instellingen kunt aanpassen en live beelden kunt bekijken. Naleving van ONVIF Profile S garandeert een maximale compatibiliteit met beveiligingssystemen van derden.

 • *ONVIF® is een handelsmerk van Onvif, Inc

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S910F.

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Optical 3.5x zoom

Hoogwaardige optische vergroting

Digital 4x zoom

Uitgebreide zoommogelijkheden

Digital PTZ

Virtuele PTZ-functionaliteit

Full HD

Full HD-resolutie

Auto SSC

Auto Smart Shade Control

Intelligent Function

Video Content analyse

microSD

Edge recording

Simple Camera Setting

Instellen met één klik

VB-S910F
 • VB-910F-hoofdeenheid
 • Installatie cd-rom
 • Installatiehandleiding
 • Leaflet bij garantiekaart