Canon VB-S905F

VB-S905F

Een Mini Fixed Box-netwerkbeveiligingscamera met ultracompacte lenstechnologie. Het compacte ontwerp maakt de camera ideaal voor een scala aan discrete toepassingen in commerciële binnenruimten.

/Images/VB-S905F_tcm16-1465245.jpg

Voordelen

 • Uitzonderlijk compact Mini Fixed Box-ontwerp
 • 1,3 Megapixel resolutie
 • CMOS-sensor levert krachtige prestaties bij weinig licht
 • f/1.6 Canon-groothoeklens biedt een beeldhoek van 96°
 • Multistreaming (2x H.264, 3x MJPEG) in HD of lagere resoluties
 • Edge recording/afspelen van microSD-kaart (tot 64 GB)
 • Zes intelligente geïntegreerde analysefuncties
 • Auto Smart Shade Control zorgt voor optimale belichting in moeilijke lichtomstandigheden
 • Compatibel met ONVIF v2.2 en met Profile S
 • Ideaal in vrijwel alle commerciële binnenruimten

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S905F in detail

HD-resolutie


De uitzonderlijk compacte VB-S905F Mini Fixed Box-netwerkbeveiligingscamera biedt HD-resolutie (1280 x 720) met 30 fps. De CMOS-sensor levert een indrukwekkende beeldkwaliteit zonder vervloeiende kleuren of onscherpe lijnen. Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliseert de belichting om lichte gebieden te verbeteren en donkere gebieden te corrigeren in scènes met tegenlicht of in omstandigheden met weinig licht en biedt zo een echte oplossing voor dag en nacht.

Canon-lens van superieure kwaliteit


De nieuwe ultracompacte groothoeklens van de camera biedt een beeldhoek van 96°. Met een grote beeldhoek en lage vervorming levert de hoogwaardige f/1.6 Canon-lens meer licht aan de sensor van de camera zodat helderder en beter gedefinieerde beelden worden bereikt.

Twee beeldprocessoren


De twee beeldprocessoren, DIGIC DV III en DIGIC NET II, maken het naadloos vastleggen, bewerken, coderen en verzenden van beelden mogelijk. De interne programmering is herzien om meerdere H.264- en/of MJPEG-streams te leveren in HD- of lagere resoluties. Naast het leveren van meerdere streams, is de camera ook in staat gelijktijdig te streamen. De H.264 decoder produceert hoogwaardige video met hoge compressie voor een soepele bewaking in verschillende omgevingen.

Eenvoudig te integreren


De camera laat zich naadloos integreren dankzij de SDK voor netwerkcamera's en de HTTP-protocolspecificatie. Canon is volwaardig lid van ONVIF – het industrieforum voor ontwikkeling van een wereldwijde standaard voor een IP-gebaseerde fysieke beveiligingsinterface. De compatibiliteit met de nieuwste ONVIF V2.2 en met Profile S maakt het eenvoudig een oplossing samen te stellen met behulp van videobeheersoftware die ONVIF ondersteunt.

Uitgebreide ingebouwde analysefuncties


De VB-S905F biedt een uitzonderlijk rijke set intelligente functies voor zo'n compact apparaat. Deze functies zijn onder andere detectie van bewegende objecten, detectie van achtergelaten objecten, detectie van verwijderde objecten, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende objecten en volumedetectie. Normaal onderbreekt een verandering van de lichtomstandigheden de door de camera uitgevoerde analyses, maar de nieuwe serie van Canon voert binnen 20 seconden een reset uit nadat een aanzienlijke toename of afname van de helderheid is gedetecteerd. Daardoor is een minimale onderbreking van de lopende analyses verzekerd.

Eenvoudige en flexibele installatie


Voeding via Ethernet (PoE) technologie compatibel met IEEE802.3af maakt het gebruik mogelijk van een enkele LAN-kabel om de camera te voeden en video- en audiodata over te dragen wanneer de kabel is aangesloten op een PoE-midspan of -switch.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S905F.

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

1.3 Mega Pixel

Beelden van hoge kwaliteit

Intelligent Function

Video Content analyse

Power over Ethernet

Power over Ethernet

microSD

Edge recording

CCMT

Beheer van meerdere camera's

VB-S905F
 • VB-S905F-camera
 • Installatie cd-rom
 • Installatiehandleiding
 • Garantiekaart
 • Leaflet bij garantiekaart