Canon VB-S800VE

VB-S800VE

Lichte en compacte vaste camera met dome-behuizing met een ultragroothoek UD-lens, scherpe Full HD-weergave met superieure prestaties bij weinig licht en een geïntegreerde microfoon voor audio van hoge kwaliteit.

/Images/ZB084%20340x461px_tcm16-1458120.jpg

Voordelen

 • Zie meer met de ultragroothoeklens van 93,8° en de handmatige functies pannen, kantelen en roteren van de Canon VB-S800VE
 • De Ultra Low Dispersion (UD)-lenselementen zorgen voor heldere Full HD-beelden met weinig vervorming
 • Groot diafragma van f/1.6 met vaste scherpstelling voor geweldige prestaties bij weinig licht
 • Leg contextuele gegevens van hoogwaardige kwaliteit vast met de geïntegreerde omnidirectionele microfoon en achtergrondruisvermindering
 • Sterke IK10-schokbescherming en IP66-weerbestendigheid, maar toch licht en compact
 • Ruisreductie op basis van beweging en Area-Specific Data Size Reduction (ADSR) behouden de beeldkwaliteit en reduceren de gegevensgrootte
 • Slimme, ingebouwde analysefuncties voor geavanceerde alarmdetectie
 • Live monitoring en beheer via diverse ondersteunde browsers en mobiele apparaten
 • Eenvoudig te installeren, ideaal voor het beperken van de projectkosten
 • Compatibel met ONVIF® Profile S

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S800VE in detail

Scherpe HD-beelden met weinig vervorming


Krijg een grotere hoek met de 2,1 Megapixel Full HD-weergave en de 1/3-inch CMOS-sensor van de Canon VB-S800VE. De Ultra-Low Dispersion-lenselementen beperken vervorming en chromatische aberraties tot een minimum door de lichtverspreiding te reduceren, terwijl de minimale belichting van onderwerpen zorgt voor nog betere prestaties bij weinig licht.

Geïntegreerde microfoon


De VB-S800VE verbindt geweldige beeldkwaliteit met audio-opnamen dankzij de omnidirectionele microfoon. De geïntegreerde microfoon zorgt voor heldere audio-opnamen op afstanden tot wel 4 meter, terwijl achtergrondruis en ongewenste echo's eruit worden gefilterd. De camera kan worden ingesteld om te beginnen met opnemen zodra er geluid wordt waargenomen.

Eenvoudige installatie


De sterke, weer- en vandalismebestendige behuizing van polycarbonaat van de VB-S800VE is eenvoudig en snel te installeren, waardoor de projectkosten tot een minimum worden beperkt. De optionele hangende montage en kabeldoosmontage bieden een verscheidenheid aan installatiemogelijkheden, terwijl de meegeleverde pigtail-kabel van 1 meter voor een eenvoudige en directe toegang tot de verbindingen van de camera zorgt. Naleving van ONVIF Profile S garandeert een maximale compatibiliteit met beveiligingssystemen van derden.

Beheer- en netwerkfuncties


Canon's programma voor camerabeheer (CCMT) geeft u volledige controle, met krachtige functies voor het instellen en beheren van individuele of bepaalde groepen camera's. Ruisreductie op basis van beweging regelt dynamisch het ruisniveau om de beeldkwaliteit te optimaliseren en het gegevensverbruik te regelen.

Vandalisme- en weerbestendig


De Canon VB-S800VE is ontworpen om elementen op elke locatie aan te kunnen, van vastberaden vandalen tot uitdagende weersomstandigheden. De camera heeft de certificering IP66 en kan tegen temperaturen van wel -25˚C tot 50˚C. De schokbestendigheid IK10 laat zien dat het een sterk en duurzaam apparaat is dat is gebouwd om lang mee te gaan.

Slimme detectie


Cameragebruikers kunnen beveiligingstaken op een effectievere manier beheren met de 15 ingebouwde analyseprofielen voor Video Content Analytics. Er zijn meerdere functies voor virtuele alarmdetectie, die gebruikers automatisch op de hoogte stellen van verdacht gedrag en tevens de vereisten voor opslag en bandbreedte verminderen.

Mobiele bediening op afstand


Werk flexibeler met de mogelijkheid van het op afstand bekijken en configureren via mobiele apparaten. De verbeterde, ingebouwde firmware van de camera is nu compatibel met alle populaire webbrowsers en mobiele apparaten, zodat u vanuit een mobiele omgeving de camera-instellingen kunt aanpassen en live beelden kunt bekijken.


 • *ONVIF® is een handelsmerk van Onvif, Inc

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S800VE.

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digital 4x zoom

Uitgebreide zoommogelijkheden

Digital PTZ

Virtuele PTZ-functionaliteit

Full HD

Full HD-resolutie

Auto SSC

Auto Smart Shade Control

Intelligent Function

Video Content analyse

Simple Camera Setting

Instellen met één klik

microSD

Edge recording

IK10

Certificering voor vandalismebestendigheid

Weatherproof

Weerbestendig

VB-S800VE
 • VB-S800VE-hoofdeenheid
 • Installatie cd-rom
 • Installatiehandleiding
 • Sleutel
 • RJ45-coupler
 • I/O-interfacekabel
 • Borgkabel
 • Garantieleaflet