Canon VB-S800D

VB-S800D

Een scala aan PT Minidome (VB-S31D) of Fixed Minidome (VB-S800D) full HD netwerkbeveiligingscamera's met nieuwe ultracompacte objectieftechnologie. Ideaal voor beveiliging van binnenruimten bij detailhandel, onderwijs en bedrijfsomgevingen.

/Images/VB-S800D_tcm16-1465230.jpg

Voordelen

 • Full HD bij 30 fps
 • CMOS-sensor voor krachtige prestaties bij weinig licht
 • F/1.6 Canon-groothoekobjectief
 • Keuze uit PT Minidome- of Fixed Minidome-ontwerpen
 • Multistreaming van MJPEG- en H.264-video
 • Direct opnemen/afspelen van microSD-kaart via edge recording.

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S800D in detail

Uitstekende beeldkwaliteit


De ultracompacte VB-S31D PT Minidome- en de VB-S800D Fixed Minidome-netwerkbeveiligingscamera's hebben een full HD-resolutie (1920 x 1080) bij 30 fps. De CMOS-sensor levert een indrukwekkende beeldkwaliteit zonder vervloeiende kleuren of onscherpe lijnen. Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliseert de belichting om lichte gebieden te verbeteren en donkere gebieden te corrigeren in scènes met tegenlicht of in omstandigheden met weinig licht en biedt zo een echte oplossing voor dag en nacht.

Canon-lenzen van superieure kwaliteit


Het nieuwe ultracompacte groothoekobjectief van de camera biedt een beeldhoek van 95°. Daarnaast heeft de VB-S31D functies voor pannen en kantelen (PT). Daardoor is het eenvoudig de camera naar tevoren geprogrammeerde posities te bewegen. Met een grote beeldhoek en lage vervorming levert het hoogwaardige F/1.6 Canon-objectief meer licht aan de sensor van de camera zodat helderdere en beter gedefinieerde beelden worden bereikt.

Twee beeldprocessoren


De twee beeldprocessoren, DIGIC DV III en DIGIC NET II, maken het naadloos vastleggen, bewerken, coderen en verzenden van beelden mogelijk. De interne programmering is herzien om meerdere H.264- en/of MJPEG-streams te leveren in HD- of lagere resoluties. Naast het leveren van meerdere streams, zijn de camera's ook in staat gelijktijdig te streamen. De H.264 decoder produceert hoogwaardige video met hoge compressie voor een soepele bewaking in verschillende omgevingen.

Eenvoudige integratie en compatibiliteit


Beide camera's zijn eenvoudig te integreren dankzij de SDK voor netwerkcamera's en de HTTP-protocolspecificaties. De compatibiliteit met de nieuwste ONVIF V2.2 en met Profile S maakt het eenvoudig een oplossing samen te stellen met videobeheersoftware die ONVIF ondersteunt.

Uitgebreide ingebouwde analysefuncties


Beide camera's bieden dezelfde uitgebreide set intelligente functies: onder andere detectie van bewegende objecten, detectie van achtergelaten objecten, detectie van verwijderde objecten, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende objecten en volumedetectie. Normaal onderbreekt een verandering van de lichtomstandigheden de door de camera uitgevoerde analyses, maar de nieuwe serie van Canon voert binnen 20 seconden een reset uit nadat een aanzienlijke toename of afname van de helderheid is gedetecteerd. Daardoor is een minimale onderbreking van de lopende analyses verzekerd.

Flexibel en eenvoudig te installeren


Voeding via Ethernet (PoE) technologie compatibel met IEEE802.3af maakt het gebruik mogelijk van een enkele LAN-kabel om de camera te voeden en video- en audiodata over te dragen wanneer de kabel is aangesloten op een PoE-midspan of -switch. PoE werkt bij installaties tot 100 meter. Een wisselstroomvoeding vergroot de flexibiliteit bij installatie tot 500 meter.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S800D.

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

Full HD

Full HD-resolutie

Intelligent Function

Video Content analyse

Power over Ethernet

Power over Ethernet

microSD

Edge recording

CCMT

Beheer van meerdere camera's

VB-S800D
 • VB-S800D-camera
 • Installatie cd-rom
 • Borgkabel voor valpreventie
 • Schroef voor de borgkabel
 • Sjabloon voor camera-installatie
 • Installatiehandleiding
 • Leaflet bij garantiekaart