Canon VB-S30VE

VB-S30VE

Een eenvoudig te installeren weer- en vandalismebestendige, compacte PTZ-camera met een heldere zoomlens en een ingebouwde microfoon voor nieuwe details.

/Images/ZB083%20340x461px_tcm16-1458006.jpg

Voordelen

 • Leg alles vast met de heldere f/1.4–2.6 lens, pan-, kantel- en zoomfuncties en geweldige prestaties bij weinig licht van de VB-S30VE
 • Full HD-weergave en 3,5x optische zoom met asferische lenselementen met weinig vervorming voor haarscherpe beelden
 • Neem heldere audio van hoge kwaliteit op met de ingebouwde omnidirectionele microfoon
 • Licht, compact en eenvoudig te installeren met IK10-schokbescherming en IP66-weerbestendigheid
 • Ruisreductie op basis van beweging en Area-Specific Data Size Reduction (ADSR) behouden de videokwaliteit en reduceren de gegevensgrootte
 • Slimme, ingebouwde analysefuncties voor geavanceerde alarmdetectie
 • Live monitoring en beheer vanuit diverse ondersteunde browsers en mobiele apparaten
 • Compatibel met ONVIF® Profile S

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S30VE in detail

Full HD-weergave


Zie meer details met de 3,5x optische zoomlens en de 2,1 Megapixel Full HD-weergave van de Canon VB-S30VE, die samen met de 1/3-inch CMOS-sensor, nauwkeurige asferische lenselementen en de verbeterde minimale belichting van onderwerpen een geweldige prestatie leveren bij weinig licht. Ruisreductie op basis van beweging regelt dynamisch het ruisniveau als er bewegende objecten worden gedetecteerd of bij digitale ruis vanwege weinig licht om zo de beeldkwaliteit te optimaliseren en het gegevensverbruik te regelen.

Zie meer, hoor meer


De VB-S30VE kan veel meer dan alleen op beelden letten. De ingebouwde, omnidirectionele microfoon voegt een nieuwe laag informatie van hoge kwaliteit toe door spraak op te nemen op afstanden tot wel 4 meter, terwijl achtergrondruis en ongewenste echo's eruit worden gefilterd. Met de functies voor alarmsignaalactivering op de microfoon kan de camera worden ingesteld om te beginnen met opnemen zodra er geluid wordt waargenomen.

Gemakkelijk te installeren en beheren


De VB-S30VE is licht, compact en duurzaam en ook nog eens snel en eenvoudig te installeren, waardoor de projectkosten tot een minimum worden beperkt. De meegeleverde pigtail-kabel van 1 meter zorgt voor een eenvoudige en directe toegang tot een scala aan verbindingen van de camera en Canon's programma voor camerabeheer biedt krachtige functies voor het instellen en beheren van individuele of bepaalde groepen camera's. Kabeldoosmontage en hangende montage zijn ook beschikbaar, voor meer installatieopties.

Vandalisme- en weerbestendig


De VB-S30VE is ontworpen om lang mee te gaan. De camera is zowel vandalisme- als weerbestendig volgens de IP66-normen, is gecertificeerd schokbestendig tot IK10 en blijft optimaal functioneren bij temperaturen van -25˚C tot 50˚C.

Intelligente alarmdetectie


Met 15 ingebouwde analyseprofielen voor Video Content Analytics kunnen cameragebruikers beveiligingstaken op efficiënte en effectieve wijze uitvoeren. Er zijn meerdere functies voor virtuele alarmdetectie, die gebruikers automatisch op de hoogte stellen van verdachte gedragingen en tevens de vereisten voor opslag en bandbreedte verminderen.

Ondersteuning voor een groot aantal mobiele apparaten


Breid uw beveiligingsmogelijkheden uit met het op afstand bekijken en configureren via mobiele apparaten. Dankzij de nieuwste firmware-architectuur van Canon is de VB-S30VE tevens compatibel met alle populaire webbrowsers en mobiele apparaten, zodat u vanuit een mobiele omgeving de camera-instellingen kunt aanpassen en live beelden kunt bekijken. Bovendien garandeert naleving van ONVIF Profile S een maximale compatibiliteit met beveiligingssystemen van derden.

 • *ONVIF® is een handelsmerk van Onvif, Inc

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S30VE.

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Optical 3.5x zoom

Hoogwaardige optische vergroting

Digital 4x zoom

Uitgebreide zoommogelijkheden

PTZ

Pannen, Kantelen, Zoomen

Full HD

Full HD-resolutie

Auto SSC

Auto Smart Shade Control

Intelligent Function

Video Content analyse

microSD

Edge recording

Simple Camera Setting

Instellen met één klik

IK10

Certificering voor vandalismebestendigheid

Weatherproof

Weerbestendig

VB-S30VE
 • VB-S30VE-hoofdeenheid
 • Installatie cd-rom
 • Installatiehandleiding
 • Sleutel
 • RJ45-coupler
 • I/O-interfacekabel
 • Borgkabel
 • Garantieleaflet