Canon VB-S30D

VB-S30D

De eenvoudig te installeren full HD PTZ Minidome-netwerkbeveiligingscamera met nieuwe ultracompacte zoomobjectieftechnologie. Ideaal voor beveiliging en bewaking van binnenruimten bij bedrijven en van grote ruimten.

/Images/VB-S30D_tcm16-1465231.jpg

Voordelen

 • Ultracompact PTZ Minidome-ontwerp
 • Full HD bij 30 fps
 • CMOS-sensor voor krachtige prestaties bij weinig licht
 • Hoge resolutie Canon-groothoekobjectief met 3,5x optische zoom (4x digitaal)
 • Multistreaming van MJPEG- en H.264-video
 • Direct opnemen/afspelen van microSD-kaart via edge recording.
 • Compatibel met ONVIF v2.2 en met Profile S

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-S30D in detail

Full HD-resolutie


De ultracompacte VB-S30D PTZ Minidome-netwerkbeveiligingscamera biedt een full HD-resolutie (1920 x 1080) bij 30 fps. De CMOS-sensor levert een indrukwekkende beeldkwaliteit zonder vervloeiende kleuren of onscherpe lijnen. Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliseert de belichting om lichte gebieden te verbeteren en donkere gebieden te corrigeren in scènes met tegenlicht of in omstandigheden met weinig licht en biedt zo een echte oplossing voor dag en nacht.

Hoogwaardig objectief


Het nieuwe ultracompacte groothoekobjectief biedt 3,5x optische zoom (plus 4x digitale zoom extra). Functies voor pannen, kantelen en zoomen (PTZ) maken het eenvoudig de camera naar tevoren geprogrammeerde posities te bewegen. Met een grote beeldhoek en lage vervorming levert het hoogwaardige Canon-objectief meer licht aan de sensor van de camera zodat helderder en beter gedefinieerde beelden worden bereikt.

Twee beeldprocessoren


De twee beeldprocessoren, DIGIC DV III en DIGIC NET II, maken het naadloos vastleggen, bewerken, coderen en verzenden van beelden mogelijk. De interne programmering is herzien om meerdere H.264- en/of MJPEG-streams te leveren in HD- of lagere resoluties. Naast het leveren van meerdere streams, is de camera ook in staat gelijktijdig te streamen. De H.264 decoder produceert hoogwaardige video met hoge compressie voor een soepele bewaking in verschillende omgevingen.

Compatibiliteit en gemak


De VB-S30D laat zich naadloos integreren dankzij de SDK voor netwerkcamera's en de HTTP-protocolspecificatie. Canon is volwaardig lid van ONVIF – het industrieforum voor ontwikkeling van een wereldwijde standaard voor een IP-gebaseerde fysieke beveiligingsinterface. De compatibiliteit met de nieuwste ONVIF V2.2 en met Profile S maakt het eenvoudig een oplossing samen te stellen met videobeheersoftware die ONVIF ondersteunt.

Ingebouwde analysefuncties


De camera biedt een uitgebreide set intelligente functies: detectie van bewegende objecten, detectie van achtergelaten objecten, detectie van verwijderde objecten, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende objecten en volumedetectie. Normaal onderbreekt een verandering van de lichtomstandigheden de door de camera uitgevoerde analyses, maar de nieuwe serie van Canon voert binnen 20 seconden een reset uit nadat een aanzienlijke toename of afname van de helderheid is gedetecteerd. Daardoor is een minimale onderbreking van de lopende analyses verzekerd.

Eenvoudige en flexibele installatie


Voeding via Ethernet (PoE) technologie compatibel met IEEE802.3af maakt het gebruik mogelijk van een enkele LAN-kabel om de camera te voeden en video- en audiodata over te dragen wanneer de kabel is aangesloten op een PoE-midspan of -switch. PoE werkt bij installaties tot 100 meter. Een wisselstroomvoeding vergroot de flexibiliteit bij installatie tot 500 meter.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-S30D.

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

Full HD

Full HD-resolutie

PTZ

Pannen, Kantelen, Zoomen

Drag to move

Eenvoudige PTZ-bediening

Area zoom

Eenvoudig op doel te richten

Intelligent Function

Video Content analyse

Power over Ethernet

Power over Ethernet

microSD

Edge recording

CCMT

Beheer van meerdere camera's

VB-S30D
 • VB-S30D-camera
 • Installatie cd-rom
 • Borgkabel voor valpreventie
 • Schroef voor de borgkabel
 • Sjabloon voor camera-installatie
 • Installatiehandleiding
 • Leaflet bij garantiekaart