Canon VB-R10VE

VB-R10VE

Houd buiten alles in het oog

Voordelen

  • Uitstekende tracering van het onderwerp met continue panning en Auto-Flip
  • Veelzijdige bewaking met uitstekende prestaties bij weinig licht
  • Snel, nauwkeurig en intelligent met precieze controle
  • Geschikt voor buitengebruik met bescherming tegen vandalisme en weersinvloeden
  • Ook te installeren en te gebruiken bij extreem lage temperaturen

Meer productinformatie

Bekijk de Canon VB-R10VE in detail

Uitstekende tracering van het onderwerp met continue panning en Auto Flip


De VB-R10VE levert probleemloos gedetailleerde 1,3 Megapixel opnamen van hoge kwaliteit voor het live bewaken en opnemen. Continue 360˚ panning en Auto-Flip zorgen ervoor dat gebruikers de onderwerpen in het zicht houden zonder van perspectief te hoeven veranderen. Met de intelligente Auto-Tracking kunnen ze bovendien hun doel vrijwel handsfree bereiken en volgen.

Veelzijdige bewaking met uitstekende prestaties bij weinig licht


Zoom in op onderwerpen die ver weg zijn en bewaak grotere gebieden met de krachtige 30x optische zoomlens met een groothoek van 58,4°. De heldere High-UD-lens met een breed diafragma van f/1.4-4.6 en infraroodcorrectie levert scherpe beelden, zowel overdag als 's nachts, en biedt verbeterde prestaties bij weinig licht. Minimum belichting van het onderwerp is 0,03 lux (kleur) tot 0,002 lux (zwart-wit). Een geoptimaliseerde H.264-bitsnelheid en ADSR-technologie zorgen voor beter bandbreedtebeheer en bieden gebruikers de mogelijkheid om naar inzicht gebieden te definiëren waar de beste beeldkwaliteit is vereist. De beeIdverbeterende functie Haze Compensation past het beeldcontrast automatisch aan om een omgeving met mist, nevel of smog beter zichtbaar te maken. De camera kan ook verre scènes die met de zoom zijn vastgelegd beter in beeld brengen.

Snel, nauwkeurig en intelligent met precieze controle


Volg snel bewegende onderwerpen effectief met een zeer nauwkeurig en reactief 450° per seconde pan-/kantelmechanisme, dat snellere panning, vluggere acceleratie en nauwkeurigere stopaccuratesse biedt. Een groot aantal intelligente detectiefuncties kan gebruikers automatisch op de hoogte brengen van alarmerende situaties en de opname activeren. Tot deze functies behoort de extra indringersdetectie, voor het identificeren van bewegende objecten die een specifiek gebied betreden.

Geschikt voor buitengebruik met bescherming tegen vandalisme en weersinvloeden


De VB-R10VE is volledig klaar voor buitengebruik en is vandalismebestendig. De camera beschikt over IK10-certificering voor schokbestendigheid en IP66-certificering voor uitgebreide weersbestendigheid. Dankzij de robuuste constructie en het innovatieve ontwerp voldoet de camera ook aan de normen NEMA250 Type4X en IEC 60950-1/22, waardoor de camera ideaal is voor gebruik in allerlei extreme omstandigheden, zoals in kustgebieden waar hij wordt blootgesteld aan hoge zoutgehaltes of industriële gebieden met uitstoot van corrosieve stoffen.

Ook te installeren en te gebruiken bij extreem lage temperaturen


De VB-R10VE is ideaal voor gebruik in extreem koude omgevingen dankzij het duurzame ontwerp en de ingebouwde verwarming die een betrouwbare installatie bij -30 °C en bediening bij temperaturen van -50 °C garanderen. De camera werkt bovendien net zo efficiënt bij temperaturen tot maar liefst +55 °C, zoals in hete tropische en droge regio's.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-R10VE.

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

1.3 Mega Pixel

Beelden van hoge kwaliteit

PTZ

Pannen, Kantelen, Zoomen

360_degree_Revolving

Continue rotatie

Auto Tracking

Onderwerpen handsfree volgen

IK10

Certificering voor vandalismebestendigheid

Drag to move

Eenvoudige PTZ-bediening

Area zoom

Eenvoudig op doel te richten

Preset Tours

Geautomatiseerde patrouillering

All weather Model

Uitgebreide weersbestendigheid

Auto DayNight

Afneembaar infraroodfilter

Intelligent Function

Video Content analyse

Intrusion Detection

Zonebewaking

PoE plus

Power over Ethernet

ADSR

Extra bandbreedte-beheer

SD Card

Edge recording

CCMT

Beheer van meerdere camera's