Canon VB-M620VE

VB-M620VE

De VB-M620VE 1,3 Megapixel IP-beveiligingscamera met vaste Dome behuizing en vandalismebestendige IP66-behuizing is ideaal voor alle weersomstandigheden. Bewaak activiteiten overdag en 's nachts en leg deze vast met een ultragrote beeldhoek van 111°.

VB-M620VE

Voordelen

  • Externe bescherming dankzij robuuste, weerbestendige behuizing
  • Uitmuntende beeldkwaliteit met 1,3 Megapixel en 3x brede optische zoom
  • Verwisselbaar infraroodfilter biedt 24 uur per dag bewakingsmogelijkheden
  • De PTRZ-functie (Remote Pan/Tilt/Rotate/Zoom) verkort de installatietijd
  • Flexibele bewaking en opnamen met dual H.264-streams

Meer productinformatie

Bekijk de Canon VB-M620VE in detail

Superieure beeldkwaliteit en optische eigenschappen


Beveilig en bewaak je terrein in 1,3 Megapixel resolutie met superieure beeldkwaliteit dankzij de Canon DIGIC DV III-beeldprocessor. Dankzij de lens met ultragrote beeldhoek van 111°, 3x optische zoom en 4x digitale zoom, gecombineerd met een verwisselbaar infraroodfilter, zie je alles op elk moment van de dag. Het elektronische focussysteem en de heldere f/1.2-lens zorgen voor optimale prestaties.

Vandalismebestendig en waterdicht ontwerp


Met een buitenste behuizing van gelegeerd aluminium en een robuuste Dome behuizing van polycarbonaat is de VB-M620VE-camera goed bestand tegen een impact van maximaal 50 joules. De camera voldoet bovendien aan de IP66-normen voor stof- en waterbestendigheid zodat deze perfect is voor buitenopnamen. Door een bedrijfstemperatuur van -10 °C tot 50 °C en een ingebouwd nevelreductiemechanisme blijft de camera ook in barre omstandigheden werken. Met het optionele verwarmingselement kun je de camera zelfs bij -30 °C inzetten.

Krachtige videoprestaties


De Canon DIGIC NET II-netwerkprocessor heeft een H.264-decoder die hoogwaardige video en meer compressie mogelijk maakt. Bovendien zorgen de verbeterde regeling voor ruisreductie en kleurreproductie ervoor dat kleuren zichtbaar zijn, zelfs bij weinig licht. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) verbetert de zichtbaarheid van onderwerpen op de voorgrond in scènes met fel achtergrondlicht. De hoogwaardige opties bij weinig licht en dag-nachtfunctie verzekeren je van geweldige resultaten in allerlei omgevingen.

Intelligent en gericht op beveiliging


Intelligente functies helpen operators om verdachte omstandigheden te herkennen door verschillen tussen verschillende gebieden te analyseren. Je kunt tot wel 15 functies tegelijkertijd gebruiken op één camera. Er zijn zes intelligente functies: detectie van bewegende voorwerpen, detectie van achtergelaten voorwerpen, detectie van verwijderde voorwerpen, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende voorwerpen en volumedetectie. De detectiefuncties kunnen zo worden geconfigureerd dat de opname automatisch wordt gestart, die vervolgens naar een server wordt geüpload of via e-mail wordt verstuurd. Met een SD-kaart kun je de filmopname van het alarm bewaren en bekijken zonder dat de inhoud eerst moet worden gedownload naar een PC. SSL/TLS-codering zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de camera en de server.

Verbeterde compatibiliteit, meer gemak


Compatibel met de nieuwste ONVIF v2.4 Profile S, voor een eenvoudige oplossing met behulp van videobeheersoftware die ONVIF ondersteunt. Naadloze integratie is mogelijk dankzij de SDK- en HTTP-protocolspecificaties van de Canon-netwerkcamera.

PTRZ-functie voor eenvoudige configuratie


Met het hulpmiddel om de camerahoek in te stellen wordt het instellen van de weergave na installatie veel eenvoudiger. Hierdoor bespaar je tijd en kun je de PTRZ-functie (Pan/Tilt/Rotation/Zoom) gebruiken via een computer die is verbonden met het netwerk.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-M620VE.

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
IK10
Weatherproof
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • VB-M620VE-camera
 • Netvoedingsaansluiting
 • Installatie cd-rom
 • Borgkabel
 • Audio-interfacekabel
 • Sleutel
 • Sjabloon
 • Installatiehandleiding(J)
 • Leaflet bij garantiekaart