Canon VB-H730F

VB-H730F

De VB-H730F Full HD-camera in vaste behuizing heeft een ultragrote beeldhoek van 112° en biedt uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. Flexibele installatiemogelijkheden voor gebruik binnen en buiten.

/Images/VB-H730F_tcm16-1465214.jpg

Voordelen

  • Leg heldere, gedetailleerde beelden vast in een resolutie tot Full HD
  • Geniet van een heldere f/1.2 (groothoek)-lens met een beeldhoek van 112°
  • Behaal betere resultaten bij tegenlicht met Auto SSC
  • Leg video naadloos vast met meerdere streamingmogelijkheden
  • Verbeterde detectie met geavanceerde ingebouwde analysefuncties

Meer productinformatie

Bekijk Canon VB-H730F in detail

Superieure beeldkwaliteit en optische eigenschappen


Beveilig en bewaak je terrein in Full HD met superieure beeldkwaliteit dankzij de Canon DIGIC DV III-beeldprocessor. Dankzij de lens met ultragrote beeldhoek van 112°, 3x optische zoom en 4x digitale zoom, gecombineerd met een verwisselbaar infraroodfilter, zie je op elk moment van de dag alles. Het elektronische focussysteem en de heldere f/1.2 (groothoek)-lens zorgen voor optimale prestaties.

Krachtige videoprestaties


De Canon DIGIC NET II-netwerkprocessor heeft een H.264-decoder die hoogwaardige video en meer compressie mogelijk maakt. Bovendien zorgen de verbeterde regeling voor ruisreductie en kleurreproductie ervoor dat kleuren zichtbaar zijn, zelfs bij weinig licht. Auto Smart Shade Control (Auto-SSC) verbetert de zichtbaarheid van onderwerpen op de voorgrond in scènes met fel achtergrondlicht. De hoogwaardige opties bij weinig licht en dag-nachtfunctie verzekeren je van geweldige resultaten in allerlei omgevingen.

Intelligent en gericht op beveiliging


Intelligente functies helpen operators om verdachte omstandigheden te herkennen door verschillen tussen verschillende gebieden te analyseren. Je kunt tot wel 15 functies tegelijkertijd gebruiken op één camera. Er zijn zes intelligente functies: detectie van bewegende voorwerpen, detectie van achtergelaten voorwerpen, detectie van verwijderde voorwerpen, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende voorwerpen en volumedetectie. De detectiefuncties kunnen zo worden geconfigureerd dat de opname automatisch wordt gestart, die vervolgens naar een server wordt geüpload of via e-mail wordt verstuurd. Met een SD-kaart kun je de filmopname van het alarm bewaren en bekijken zonder dat de inhoud eerst moet worden gedownload naar een PC. SSL/TLS-codering zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de camera en de server.

Verbeterde compatibiliteit, meer gemak


Canon-netwerkcamera's zijn compatibel met toonaangevende videobeheersoftware. Compatibel met de nieuwste ONVIF v2.4 Profile S, voor een eenvoudige oplossing met behulp van videobeheersoftware die ONVIF ondersteunt. Naadloze integratie is mogelijk dankzij de SDK- en HTTP-protocolspecificaties van de Canon-netwerkcamera.

Eenvoudige en flexibele installatie


Je kunt de camera zowel binnen als buiten voor meerdere toepassingen inzetten en bevestigen met behulp van optionele behuizingen of steunen. De VB-H730F werkt op verschillende voedingen: PoE, 12 V DC of 24 V AC.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon VB-H730F.

DIGIC NET II

Efficiënte netwerkverwerking

Digic DV III

Beheer van beeldkwaliteit en -regeling

Full HD

Full HD-resolutie

Auto DayNight

Afneembaar infraroodfilter

Intelligent Function

Video Content analyse

Power over Ethernet

Power over Ethernet

SD Card

Edge recording

CCMT

Beheer van meerdere camera's

VB-H730F
  • VB-H730F-camera
  • Netvoedingsaansluiting
  • Installatie cd-rom
  • Installatiehandleiding
  • Leaflet bij garantiekaart