Zakelijk

De kracht van Canon-technologieën

Canon's aanbod van netwerkcamera's is voorzien van de befaamde technologische innovaties die in professionele cinemacamera's zijn verwerkt waar beeldverwerking van hoge kwaliteit en bewezen lenstechnologie zijn ontworpen om u op de hoogte te houden.

De kracht van Canon-technologieën_Billboard

Gerenommeerde lenstechnologie

De netwerkcamera's zijn voorzien van Canon's optische technologie en hebben snelle, heldere lenzen. Ze leveren scherpe beelden met minimale vertekening.

De High UD-glaselementen (Ultra Low-Dispersion) met een hoge brekingsindex onderdrukken het optreden van chromatische aberratie dat vaak voorkomt bij lenzen met hoge vergroting. Daarnaast worden zowel cilinder- als kussenvertekening geminimaliseerd en natuurlijke beelden met uitstekende resolutie binnen het gehele zoombereik geleverd.

Als u de omstandigheden met infraroodlicht wilt aanvullen, dan zorgt een speciale lenscoating voor infraroodcorrectie voor betere gevoeligheid, beheersing van reflecties, overstraling en betere prestaties van de camera bij weinig licht.

Gerenommeerde lenstechnologie_1_370
Standaard groothoeklens
Gerenommeerde lenstechnologie_2_370
Hoogwaardige lens met minimale vertekening

Sensortechnologie

CMOS-sensors zijn een belangrijk onderdeel van elke netwerkcamera. Canon-sensors maken gebruik van gepatenteerde technologieën en zijn ontworpen om hoge gevoeligheid en hoogwaardige beeldkwaliteit te combineren met weinig ruis.

Doordat deze sensors naar extra hoge gevoeligheid en extra hoge resolutie streven, worden ze voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals medisch onderzoek, bewaking en in Canon's netwerkcamera's.

Beeldverwerking

Image processing


De twee beeld- en netwerkprocessoren, DIGIC DV III en DIGIC NET II, maken het naadloos vastleggen, bewerken, coderen en verzenden van beelden mogelijk.

De DIGIC DV III motor, die ook in Canon's Cinema EOS professionele filmcamera's wordt gebruikt, biedt uitzonderlijke videokwaliteit, weinig ruis, vloeiende gradaties en levendige en nauwkeurige kleurreproductie, vooral in omstandigheden met weinig licht.

Beeldanalyse

Geïntegreerde intelligente analyse van videocontent voor real-time analyse van mogelijke beveiligingslekken. U kunt tot 15 gebieden in een scène aanwijzen voor detectie op basis van 8 verschillende algoritmen, waaronder indringers- en schreeuwdetectie.

Vergeleken met traditionele alarmdetectiesystemen wordt met dit nieuwe systeem het aantal valse alarmmeldingen gereduceerd, de efficiency verhoogd en de benodigde opslagruimte beperkt doordat alleen reële dreigingen worden opgenomen.

De Linked Events-functie zorgt ervoor dat alarmen logisch worden gecombineerd voor conditionele alarmmeldingen.


Image Analysis

Geminiaturiseerde mechatronica

Miniaturised Mechatronics


Canon's expertise op het gebied van geminiaturiseerde mechatronica (computerbestuurde elektromechanische subsystemen) zorgt ervoor dat er producten worden ontwikkeld die klanten grote voordelen bieden.

Een voorbeeld van een dergelijk systeem is de unieke configuratiefunctie op afstand voor de netwerkcamera's: PTRZ.

Zodra de camera is geïnstalleerd en op een netwerk is aangesloten, kunnen de positie en beeldhoek ervan elektronisch worden aangepast met de Camera Angle Setting Tool. De richting van de camera kan intuïtief worden gewijzigd met de knoppen voor pannen/kantelen, de rotatieregelaars en de zoomregelaar die in het instelscherm verschijnen. Hiermee kan één persoon de volledige configuratie uitvoeren waardoor er zowel tijd als geld wordt bespaard.