Zakelijk

System Design Tools

Deze hulpmiddelen zullen u helpen een op maat gemaakte oplossing voor elk scenario te ontwerpen.
Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

System Design Tools

Required Disc Space (RDS) Tool

De vereisten voor opslag en bandbreedte bepalen is een essentieel onderdeel bij het ontwerpen van een netwerkbewakingsoplossing. Met dit handige rekenhulpmiddel kunt u uit tal van ondersteunde codecs, framerates en resoluties kiezen om de totale opslagvereisten te bepalen.

Angle Of View (AOV) Tool

Door brede beeldhoeken te maximaliseren, kunnen projectkosten worden verlaagd. Kies gewoon de juiste camera, resolutie en objectformaat en dit hulpmiddel zal alle gegevens die u nodig hebt berekenen.

Simulator voor camera-lay-out

Met de Simulator voor camera-lay-out ontwerpt u voor elk scenario een oplossing op maat. Upload de plattegrond, bepaal de schaal en sleep de camera's naar de plattegrond.

Canon Camera Management Tool (CCMT)

CCMT is een eenvoudig en effectief hulpmiddel ontworpen om het instellen en configureren van uw bewakingsoplossing een fluitje van een cent te maken. CCMT heeft initiële instelhulpmiddelen en complexere en geavanceerde camera-instellingen en is daarmee waarschijnlijk het enige hulpmiddel dat de installatiemonteur nodig heeft om de oplossing in werking te zetten.

Camera Angle Setting (PTRZ) Tool

De intuïtieve gebruikersinterface van de Camera Angle Setting (PTRZ) Tool biedt op afstand toegang tot de kijkrichting, zoom en scherpstelling van de PTRZ-camera.

PTRZ-camera's:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Camera Accessory Compatibility Tool

Deze interactieve Excel-spreadsheet helpt u bij het bepalen van welke accessoires en armaturen u mogelijk nodig hebt voor de verschillende montageopties.

Compatibiliteitstabel VMS

Dankzij een wereldwijd integratieprogramma zijn Canon-netwerkcamera's compatibel met een groot en toenemend aantal Video Management Software-systemen (VMS) en Network Video Recorder-systemen (NVR) van andere leveranciers. Download de nieuwste Excel-spreadsheet voor meer informatie.

Ondersteuning voor uw netwerkcamera

Download software, firmware, handleidingen en probleemoplossing voor uw camera.

Zoeken naar oudere NVS-camera's

Zoek naar specificaties en informatie over compatibele accessoires voor oudere NVS-modellen in Canon's productenarchief.