Zakelijk

Canon RE-450X

Netwerkcamera's

RE-450X

Canon RE-450X

De RE-450X Video Visualizer van Canon is een gebruiksvriendelijk beeldopnameapparaat, dat is voorzien van een geïntegreerde videocamera met zoomlens. Dit apparaat kan worden gebruikt als er grote vraag is naar presentaties van topkwaliteit.

Voordelen

 • Hoge XGA-resolutie en een progressieve CCD van 1/3 inch en 850.000 pixels
 • Volledig automatische beeldweergave
 • Twee belichtingssystemen
 • Krachtige zoomlens met sterke vergroting
 • Gemakkelijke overschakeling naar andere invoer

Volgende stappen

  Meer productinformatie

  De RE-450X is geschikt voor de driedimensionale weergave van objecten, documenten en transparanten en kan rechtstreeks op een projector worden aangesloten. De grote 12x lens biedt een hoge XGA-resolutie en een progressieve CCD van 1/3 inch en 850.000 pixels, die is gemaakt voor conventionele presentatiesystemen en voor tv-vergaderingssystemen. Draagbaar en gemakkelijk op te bergen door speciaal ontwerp.
  U kunt kleurenafbeeldingen van driedimensionale objecten in uw presentatie opnemen en de aandacht vestigen op details daarvan. U kunt multimediaprojecten verlevendigen met indrukwekkende afbeeldingen met een hoge resolutie. Medici kunnen zonder problemen op afstand ervaringen uitwisselen. Met de functie voor vergaderen op afstand beschikken docenten en studenten op afstand nu over een beter contact dan ooit. Met macroweergave kunt u zelfs de kleinste objecten in uw videovergadering opnemen.

  Hoge resolutie

  De hoge-resolutieafbeeldingen kunt u rechtstreeks uitvoeren naar de projector en een VIDEO OUT-aansluiting (voor de uitvoer van gangbare videosignalen). Met de geïntegreerde scanconversiefunctie kunt u een optimale uitvoer bereiken met twee videosignaalsystemen, RGB en video.

  Vloeiend bewegende beelden

  Met de door Canon ontwikkelde signaalverwerking-IC (DIC4) worden bewegende XGA-beelden (15 beelden per seconde) zeer snel verwerkt.

  Volledig automatische beeldweergave

  Het beeld wordt automatisch aangepast met functies voor automatische focus, belichting en witbalans, zodat het beeld altijd helder en scherp is. Verder kunt u in de wit-papiermodus papieren documenten weergeven met optimale helderheid en contrast.

  Twee belichtingssystemen

  Met de belichtingsarmen kunnen driedimensionale objecten gelijkmatig worden belicht waarbij twee fluorescerende lampen van 6 Watt het document helder verlichten. Fotografische transparanten kunnen gemakkelijk worden weergegeven met de geïntegreerde koude-kathode-achtergrondbelichting.

  Krachtige

  zoomlens met sterke vergroting Op de documenttafel kunnen documenten van 31,5 mm x 23,7 mm tot 306 mm x 230 mm volledig worden geprojecteerd. Met de presetknop kunt u het geprojecteerde beeld opnieuw instellen voor A4-documenten.

  Gemakkelijke overschakeling naar andere invoer

  Via de RGB IN-aansluiting kunt u het beeldsignaal van een pc invoeren. Met een schakelaar kunt u overschakelen van het beeldsignaal van de pc naar het beeld van de projectiecamera.

  Productspecificaties

  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 94ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;