Zakelijk

Minimale projectkosten

Minimising Project Costs_Billboard

Grote beeldhoek

Met grote beeldhoeken kunnen grote gebieden met minder camera's worden bewaakt. Het optimaal plaatsen van asferische lenselementen van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de sensor van de camera's meer licht ontvangen, zodat helderder en goed gedefinieerde beelden worden bereikt. Daarnaast vermindert dit het traditionele fisheye-effect.

"Een van de ontwerpdoelstellingen van Canon is ervoor zorgen dat camera's van Canon de grootst mogelijke beeldhoek hebben zodat het aantal camera's dat nodig is voor een project of installatie zo klein mogelijk is. Dit bespaart installatiekosten, maar bespaart ook op bandbreedte- en opslagvereisten."

Op afstand te bedienen PTRZ-instelmechanisme in vaste dome-camera's van Canon

Zodra de camera is geïnstalleerd en op een netwerk is aangesloten, kunnen de positie en beeldhoek ervan elektronisch worden aangepast met de Camera Angle Setting Tool. Met intuïtieve bediening voor pannen, kantelen, roteren, zoomen en scherpstellen kan één persoon de volledige configuratie van de camera op afstand uitvoeren, waardoor er zowel tijd als geld wordt bespaard.

"PTRZ is een unieke functie in vaste dome-camera's van Canon. Dit hulpmiddel kan de integrator tijd en geld besparen tijdens de installatiefase van elk project"

Ingebouwde analysefuncties

Intelligente analyse van de scène helpen operators om verdachte omstandigheden te herkennen. Er kunnen tot 15 gebieden worden geselecteerd die worden geanaliseerd met detectie van bewegende, achtergelaten en verwijderde voorwerpen, detectie van sabotage van de camera, lijnpassering- en indringersdetectie. Met Linked Events kunnen alarmen logisch worden gecombineerd voor conditionele alarmmeldingen. De toevoeging van volume- en schreeuwdetectie zorgt voor meer flexibiliteit en zodra een alarm geactiveerd is, beginnen de camera's op te nemen, uploaden de camera's beelden naar een server op afstand of sturen de camera's zelfs een melding per e-mail.

"Alle Canon-camera's hebben verschillende ingebouwde analysefuncties. Dankzij deze mate van flexibiliteit is er meer flexibiliteit mogelijk bij installatie in vele projecten van willekeurige grootte of complexiteit."

Indringersdetectie

Detectie achtergelaten objecten

Motion Detection

Detectie verwijderde objecten

Sabotagedetectie

Lijnpasseringsdetectie

Verbeterde beveiliging

Het verzekeren van de integriteit van videogegevens op het netwerk is van wezenlijk belang in toepassingen met een hoge beveiligingscategorie. Advance IEEE 802.1X- en IPSec-veiligheidsprotocollen bieden de mogelijkheid om zendingen te coderen en individuele pakketten te beschermen om de vertrouwelijkheid van opgenomen beeldmateriaal te behouden.

Auto Tracking

Anders dan standaardsystemen combineert Auto-Tracking van Canon de intelligente detectie van bewegende objecten van de camera effectief met de PTZ-bediening van de camera om objecten in het midden van het scherm te houden bij het volgen. Auto-zoom houdt het object dezelfde grootte, ongeacht waar het zich naartoe verplaatst. Met een ingestelde tijdslimiet en een terug-naar-detectiepositie kan de camera zijn doel vrijwel handsfree bereiken en volgen.

Hoge snelheid, precisie met controle

Canon's professionele PTZ-mechanismen met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorontwerp leveren Canon's meest responsieve en nauwkeurige PTZ-camera ooit. Dankzij de precieze stappenmotors, continue rotatie van 360⁰ op een snelheid van 450⁰/sec. en Auto-Flipfunctie kunnen gebruikers eenvoudig hun onderwerpen volgen en bekijken hoe situaties zich ontwikkelen.

Beheer van bandbreedte (ADSR)

Canon's Area-specific Data Size Reduction-technologie is een effectief hulpmiddel voor bandbreedtebeheer. Gebruikers hebben de mogelijkheid tot acht verschillende gebieden te definiëren waar uiteindelijk de beste beeldkwaliteit is vereist. ADSR past meer compressie toe op de overige, minder belangrijke omringende gebieden. Deze flexibele benadering helpt u uw bandbreedtegebruik te beheren, terwijl er gewoon detailopnamen worden gemaakt van gebieden waar dit het hardst nodig is.

Opname op SD-kaart (Onvif Profile G)

De mogelijkheid om opgenomen beeldmateriaal te zoeken in en vinden in de in de camera geplaatste opslagmedia zorgt voor meer flexibiliteit voor elke bewakingsoplossing.

Naleving van ONVIF Profile G standaardiseert de communicatie, geeft Canon's compatibele VMS-systemen toegang en meer controle over deze functie.

Bescherming tegen weersinvloeden (NEMA250 Type 4X)

Camera's voor buitengebruik die voldoen aan de norm NEMA 4X bieden superieure bescherming tegen weersinvloeden in kustgebieden en corrosieve chemische omgevingen.

Deze robuuste en duurzame camera's hebben een groter bedrijfstemperatuurbereik (-50 ⁰C - +55 ⁰C) en zijn goed te installeren bij temperaturen tot -30 ⁰C.

Weerbestendigheid (IP66)

Daar waar u bescherming tegen weersinvloeden nodig hebt, bieden gecertificeerde IP66-camera's geschikt voor buitengebruik goede bescherming tegen stof en water. Een plotselinge stortbui of een krachtige straal die het gebied schoonspuit: de camera is ertegen beschermd.

Vandalismebestendigheid (IK10)

Gecertificeerde camera's met IK10-rating voldoen aan de Europese standaard EN 62262 en bieden goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Met domebedekking van polycarbonaat, inschuivende-lensmechanismen en sterke behuizing zijn deze camera's opgewassen tegen agressie.