Zakelijk

Beeldverwerking in alle licht-
omstandigheden

Imaging Across All Lighting Conditions_Billboard

Toonaangevende prestaties bij weinig licht

De kleurweergave en de prestaties bij weinig licht van Canon's netwerkcamera's zijn vooral verbeterd om de scène dag en nacht natuurgetrouw vast te leggen. Dit betekent dat camera's van Canon een natuurgetrouw kleurbeeld kunnen geven, zelfs in situaties met weinig licht, terwijl geluid, resolutie en kleur in balans worden gehouden.

"Welke netwerkcamera van Canon u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat de camera de beste prestaties levert bij weinig licht"

Beeldverwerking in moeilijke lichtomstandigheden

Zonder effectief beheer of compensatie kunnen de nadelige effecten van sterk tegenlicht, mist of nevel enorm zijn. Canon's gepatenteerde algoritmes voor beeldverwerking bieden de allerbeste beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden.

Auto Smart Shade Control (Auto-SSC)

Waar camera's van andere leveranciers een serie opnamen maken bij verschillende sluitertijden en deze combineren tot één opname om scènes met een fel verlichte achtergrond in beeld te brengen, voert Canon's Auto Smart Shade Control (Auto SSC) direct real-time correcties uit om de zichtbaarheid de voorgrond te verbeteren. Het nettoresultaat is dat fel verlichte gebieden helder blijven en alleen de donkere gebieden verlicht worden, zodat slecht zichtbare silhouetten direct worden omgezet in duidelijk herkenbare voorwerpen.

"Bij sterk tegenlicht of omstandigheden met weinig licht komt Auto-SSC, het gepatenteerde algoritme van Canon, in actie om ervoor te zorgen dat u de beste beeldkwaliteit krijgt"

Haze Compensation

Haze Comp Image

Haze Compensation past het beeldcontrast aan om een omgeving met mist, nevel of smog beter zichtbaar te maken. De camera kan ook verre scènes die met de zoom zijn vastgelegd goed in beeld brengen. Het compensatieniveau kan worden ingesteld op Sterk, Medium of Mild of handmatig worden ingesteld voor de beste resultaten.

Beeldverwerking in kleur

De DIGIC DVIII-beeldverwerkingsmotor, die ook in Canon's Cinema EOS professionele camera's wordt gebruikt, biedt uitzonderlijke videokwaliteit, weinig ruis, vloeiende gradatie en levendige en nauwkeurige kleuren, ongeacht de lichtbron.

"Dit betekent dat alle kleuren van Canon levensecht zijn, ongeacht de lichtbron"

Beeldverwerking met infraroodverlichting

In situaties met weinig of geen omgevingslicht wordt traditioneel onzichtbaar infraroodlicht gebruikt om de scène te verlichten, zodat de camera's beelden kunnen opnemen in zwart-wit.

Canon's Super UD-lens (Ultra Low-dispersion)-technologie en anti-reflecterende infraroodcoating zorgen voor betere gevoeligheid, beheersing van reflecties en overstraling om het verlies van focus gekoppeld aan het gebruik van infrarood tot een minimum te beperken. Helderdere, scherpere beelden die natuurlijk zijn vastgelegd hebben minder bewerking nodig, waardoor er op de kosten voor bandbreedte en opslag wordt bespaard.

Camera's met ingebouwde infrarood-LED-lampjes maken gebruik van een dubbele LED-indicator om de scène gelijkmatig te verlichten. Het maakt niet uit hoe dichtbij of ver weg het onderwerp is of hoe dicht het zich bij de rand bevindt: beelden worden correct belicht en blijven zeer gedetailleerd, zodat ze als krachtig bewijs kunnen worden gebruikt.

Beeldverwerking op afstand

Het gebruik van High UD-glaselementen (Ultra Low-Dispersion) met een hoge brekingsindex onderdrukt het optreden van chromatische aberratie dat vaak voorkomt bij lenzen met hoge vergroting. Daarnaast worden zowel cilinder- als kussenvertekening geminimaliseerd en natuurlijke beelden met uitstekende resolutie binnen het gehele zoombereik geleverd.

Met de VB-R-serie PTZ-camera's met 30x zoom kunnen operators onderwerpen vanaf elke gewenste afstand binnen het zoombereik monitoren en opnemen, van oneindig tot de minimale afstand van 2 m van het object.