Zakelijk

Full HD-compactcamera's

Deze Full HD-compactcamera's, voorzien van Canon’s nieuwste lenstechnologie, zijn klein van formaat, maar groot in prestaties. Deze voor beveiliging en bewaking van binnenruimten ontworpen, gemakkelijk te installeren camera's leveren scherpe, hoogwaardige beelden met een grote beeldhoek en indrukwekkende prestaties bij weinig licht.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Een scala aan PT Minidome (VB-S31D) of Fixed Minidome (VB-S800D) full HD netwerkbeveiligingscamera's met nieuwe ultracompacte objectieftechnologie. Ideaal voor beveiliging van binnenruimten bij detailhandel, onderwijs en bedrijfsomgevingen.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

De eenvoudig te installeren full HD PTZ Minidome-netwerkbeveiligingscamera met nieuwe ultracompacte zoomlenstechnologie. Ideaal voor beveiliging en bewaking van binnenruimten bij bedrijven en van grote ruimten.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Een scala aan PT Minidome (VB-S31D) of Fixed Minidome (VB-S800D) full HD netwerkbeveiligingscamera's met nieuwe ultracompacte lenstechnologie. Ideaal voor beveiliging van binnenruimten bij detailhandel, onderwijs en bedrijfsomgevingen.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

Een full HD Mini Fixed Box-netwerkbeveiligings
camera met nieuwe ultracompacte lenstechnologie. Het compacte ontwerp maakt de camera ideaal voor een scala aan discrete toepassingen in commerciële binnenruimten.

Ultracompact formaat

Dankzij de innovatieve lenstechnologie in deze camera's zijn ze zo klein dat ze gemakkelijk in de palm van je hand passen. Canon's Full HD Minidomes meten slechts 120 x 54 mm (BxH), dus ideaal voor discrete bewakingsdoeleinden. Behalve de PTZ, PT en Fixed Minidomes omvat de serie ook een ultracompacte Box-camera van slechts 32 x 54 x 114 mm (BxHxD).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD 30 fps

Canon’s DIGIC DVIII- en DIGIC NET II-processors garanderen een uitstekende beeldkwaliteit met Full HD-resolutie bij snelheden tot 30 frames per seconde. De inherente Multistreaming Technologie (2 x H.264) maakt gelijktijdige verzending van beelden in verschillende resoluties mogelijk, zodat bewakingsbeelden in hoge resolutie en beeldopnamen in lage resolutie tegelijk kunnen worden weergegeven en gemaakt.

Intelligente functies

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligente analysefuncties maken real-time analyse mogelijk van potentiële beveiligingsproblemen. Tot 15 gebieden in een scène kunnen worden aangewezen voor detectie op basis van 6 verschillende algoritmen. Vergeleken met traditionele alarmdetectiesystemen wordt met dit nieuwe systeem het aantal valse alarmmeldingen gereduceerd, de efficiency verhoogd en de benodigde opslagruimte beperkt doordat opnemen alleen wordt geactiveerd bij reële dreigingen.

Intelligent Function_DIAGRAM

Auto Smart Shade Control

Waar camera's van andere leveranciers een serie opnamen maken bij verschillende sluitertijden en deze combineren tot één opname om scènes met een fel verlichte achtergrond in beeld te brengen, voert Canon’s Auto Smart Shade Control (SSC) direct real-time correcties uit om de zichtbaarheid van voorwerpen op de voorgrond te verbeteren. Het nettoresultaat is dat fel verlichte gebieden helder blijven en alleen de donkere gebieden verlicht worden, zodat slecht zichtbare silhouetten direct worden omgezet in duidelijk herkenbare voorwerpen.

Auto SSC