Zakelijk

Box-camera's

Canon's Box-camera's zijn ontworpen voor uiteenlopende beveiligingstoepassingen, bieden een grote kijkhoek en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Deze serie krachtige camera's met optische en digitale zoom, tot Full HD-resolutie, intelligente functies en Smart Shade Control heeft zelfs een ultracompacte camera voor locaties waar discretie is vereist.

Grote beeldhoek

Dankzij de grote beeldhoek tot wel 112 graden is het mogelijk om met slechts één camera grote gebieden te bewaken. Daardoor kunnen bewakingsnetwerken worden opgezet met minder camera's, wat kosten bespaart. Ook bij de grootste kijkhoek blijft de beeldkwaliteit indrukwekkend, waarbij Canon’s optisch corrigerende lens “fish-eye-effecten” minimaliseert.

Wide angle views
Simple to set up

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Deze camera's kunnen zonder voorafgaande configuratie direct snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Diverse accessoires voor buitenmontage en de keuze tussen montage aan wand, plafond of paal vergemakkelijken de configuratie voor buitengebruik. Na ingebruikname zorgt het elektronische focussysteem in de VB-H- en VB-M Box-camera's voor automatische scherpstelling tijdens zoomen.

Dome-camera's

Dome Cameras

Canon's dome-camera's bewijzen dat discrete bewaking mogelijk is. Deze compacte, verfijnde camera's zijn perfect geschikt voor binnen én buiten.

PTZ-camera's

IPTZ Cameras

Met de functies pannen, kantelen en zoomen (PTZ) kun je grote gebieden bewaken en onderwerpen gemakkelijk volgen. Ideaal voor toepassingen als verkeersmanagement en stadstoezicht.