Zakelijk

1,3 Megapixel compacte camera's (NIEUW)

Met deze netwerkcamera's beschik je over bewakingsbeelden van hoge kwaliteit met een resolutie van 1,3 Megapixel en maar liefst zes intelligente analysefuncties. Kortom, waar voor je geld. Deze voor de beveiliging en bewaking van binnenruimten ontworpen, gemakkelijk te installeren camera's leveren scherpe, hoogwaardige beelden met een grote beeldhoek en indrukwekkende prestaties bij weinig licht.

VB-805D.jpg

VB-805D

Een Fixed Minidome HD-netwerkbeveiligingscamera met ultracompacte lenstechnologie. Ideaal voor beveiliging van binnenruimten bij detailhandel, onderwijs en bedrijfsomgevingen.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Een Mini Fixed Box-netwerkbeveiligingscamera met ultracompacte lenstechnologie. Het compacte ontwerp maakt de camera ideaal voor een scala aan discrete toepassingen in commerciële binnenruimten.

Ultracompact formaat

Dankzij de innovatieve lenstechnologie in deze camera's zijn ze zo klein dat ze gemakkelijk in de palm van je hand passen. De 1,3 Megapixel Minidome meet slechts 120 x 54 mm (BxH), dus ideaal voor discrete bewakingsdoeleinden. Behalve de Minidomes omvat de serie ook een ultracompacte Box-camera van slechts 32 x 54 x 114 mm (BxHxD).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 Megapixel, tot 30 fps

Canon’s DIGIC DVIII- en DIGIC NET II-processors garanderen een uitstekende beeldkwaliteit met een resolutie van 1,3 Megapixel bij snelheden tot 30 frames per seconde. De inherente Multistreaming Technologie (2 x H.264) maakt gelijktijdige verzending van beelden in verschillende resoluties mogelijk, zodat bewakingsbeelden in hoge resolutie en beeldopnamen in lage resolutie tegelijk kunnen worden weergegeven en gemaakt.

Intelligente functies

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligente analysefuncties maken real-time analyse mogelijk van potentiële beveiligingsproblemen. Tot 15 gebieden in een scène kunnen worden aangewezen voor detectie op basis van 6 verschillende algoritmen. Vergeleken met traditionele alarmdetectiesystemen wordt met dit nieuwe systeem het aantal valse alarmmeldingen gereduceerd, de efficiency verhoogd en de benodigde opslagruimte beperkt doordat opnemen alleen wordt geactiveerd bij reële dreigingen.

Intelligent Function_DIAGRAM

Auto Smart Shade Control

Waar camera's van andere leveranciers een serie opnamen maken bij verschillende sluitertijden en deze combineren tot één opname om scènes met een fel verlichte achtergrond in beeld te brengen, voert Canon’s Auto Smart Shade Control (SSC) direct real-time correcties uit om de zichtbaarheid van voorwerpen op de voorgrond te verbeteren. Het nettoresultaat is dat fel verlichte gebieden helder blijven en alleen de donkere gebieden verlicht worden, zodat slecht zichtbare silhouetten direct worden omgezet in duidelijk herkenbare voorwerpen.

Auto SSC