Zakelijk

Netwerkcamera's

Onze netwerkcamera's combineren onze expertise in IT en cameratechnologie en brengen deze naar de internetomgeving. In slechts enkele minuten hebt u verbinding met ons webviewing-systeem zodat u voorbij de grenzen van tijd en ruimte kunt werken. Of u nu een videovergadering, webcasting of real-time controle nodig hebt, dankzij de precieze bediening en innovatieve functies horen onze netwerkcontrole-oplossingen bij de krachtigste webtools van vandaag de dag.

De kracht van Canon-technologieën

Canon-netwerkcamera's bieden tal van functies; real-time beeldaanpassing, multistreaming en geavanceerde videoanalyse om mogelijke beveiligingsschendingen zorgvuldig te verwerken, op te sporen en te markeren die als krachtig bewijs kunnen worden gebruikt.

De kracht van Canon-technologieën_370

Voordelen voor de klant

Beeldverwerking in alle lichtomstandigheden

Imaging Across All Lighting Conditions

Dankzij de verschillende optische en beeldverwerkingstechnologieën, bieden de Canon-netwerkbeveiligingscamera's scherpe en zeer gedetailleerde beelden, ongeacht de lichtomstandigheden.

Minimale projectkosten

Minimising Project Costs

De brede beeldhoek en geavanceerde alarmdetectiefuncties in combinatie met de weer- en schokbestendigheid, bieden tal van beveiligingsmogelijkheden waarbij de projectkosten kunnen worden verlaagd.

Productassortiment

Canon’s uitgebreide assortiment netwerkcamera's, ontworpen met meer dan 70 jaar expertise op het gebied van beeldverwerking - zicht op elke hoek. De netwerkcamera's, verkrijgbaar als PTZ-, Dome- en Box-camera met Full HD of een resolutie van 1,3 Megapixel, omspannen een breed gezichtsveld en bieden een indrukwekkende beeldkwaliteit, ook bij weinig licht.

PTZ-camera's

Dome-camera's

Box-camera's

Met de functies pannen, kantelen en zoomen (PTZ) kun je grote gebieden bewaken en onderwerpen gemakkelijk volgen. Ideaal voor toepassingen als verkeersmanagement en stadstoezicht.

Canon's dome-camera's bewijzen dat discrete bewaking mogelijk is. Deze compacte, verfijnde camera's zijn perfect geschikt voor binnen én buiten.

Canon's multipurpose Box-camera's met grote kijkhoek zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en bovendien gemakkelijk aan plafond of wand te monteren.

Meer informatie & ondersteuning

Case Studies

Case studies

Lees de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon-netwerkcamera's hebben geholpen bij het oplossen van echte beveiligingsuitdagingen.

  System Design Tools

  System Design Tools

  Deze hulpmiddelen zullen u helpen een op maat gemaakte oplossing voor elk scenario te ontwerpen.

  Extra online hulpmiddelen

  Download software, firmware en handleidingen voor uw netwerkcamera.

  Zoeken naar oudere netwerkcamera's

  Zoek naar specificaties en informatie over compatibele accessoires voor oudere netwerkcamera's in Canon's productenarchief.