Printen van behang

Printen van behang

Innovatie is een belangrijke factor voor succes

Vraag een gratis samplebrochure aan van Printen van behang >

Het printen van behangpapier was nog nooit zo gemakkelijk

Canon helpt u graag om nieuwe creatieve toepassingen te ontwikkelen, laat u voorbeelden zien van digitaal printen van behang, regelt een demonstratie van elk gewenste rollenprinter voor u of brengt u - interessant voor kleinere organisaties die niet zelf willen investeren - in contact met één van onze gespecialiseerde preferred suppliers.

Vraag vrijblijvend de gratis samplebrochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voeg (creatieve) waarde toe aan bestaande toepassinge

Van behang naar unieke interieurontwerpen

Innovatie is een belangrijke factor voor succes in de grafische markt en industrie. Bij Canon zien we innovatie elke dag terug in de talloze toepassingen volgens de laatste standaard en trends. Met de rollenprinters van Canon creëert u met exclusief, gepersonaliseerd behang unieke en moderne interieurontwerpen. U geeft zo de verbeelding van uw klanten alle ruimte en kunt úw omzetkansen vergroten door het leveren van creatieve en winstgevende producten voor interieur en decoratie.

Produceer digitale prints op behangmateriaal en breidt uw portfolio uit met interieuroplossingen- en decoratie met behulp van de rollenprinters en digitale snijmechanismen van Canon. Deze combinatie biedt o.a. de volgende voordelen:

Lagere kosten en snelle levering

Digitaal printen verlegt de focus van grote productieruns van gestandaardiseerde ontwerpen met kleine winstmarges, naar kleine oplagen van unieke en moderne producten met veel grotere winstmarges. Produceer op maat en op basis van vraag.

Belangrijke voordelen van het digitaal printen van behang ten op zichte van de traditionele behangproductie zijn de aanzienlijk lagere opstart- en tijdrovende instelkosten. Hierdoor kunt u op een rendabele wijze specifieke en kleine oplagen printen en deze kunnen sneller geleverd worden.

Mogelijkheid tot personaliseren

Creëer unieke interieurontwerpen die tot de verbeelding spreken en spring hierbij in op de emotie van uw klanten. Produceer en presenteer in recordtijd prachtige kwaliteit prints voor:

 • Uiteenlopende omgevingen: zoals huis- en kinderkamers, kantoorgebouwen, hotelomgevingen en winkelinterieurs;
 • Verschillende toepassingen en in diverse stijlen: zoals foto-, retro-, barok- en modern behang.

Het grootste assortiment behangmateriaal bij één (totaal)leverancier

Canon biedt binnen haar omvangrijke assortiment media een zeer breed scala aan behangmaterialen. Er zijn grofweg twee soorten te onderscheiden, met daarbinnen diverse structuren:

 • Non-woven: vliesbehang met een toplaag van papier of vinyl en een rug van vlies. Het vliesbehang is na gebruik baan voor baan droog van de muur te verwijderen.
 • Paper-backing: goedkoper en traditioneel behangmateriaal van papier wat meestal bestaat uit een boven- en onderlaag van papier.

Laat u inspireren

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout