Zakelijk

Copyshopbeheersoftware

Software voor printproductie voor printshops en reprografieleveranciers. Deze software optimaliseert digitale printopdrachten met grote afmetingen. Printvoortgang kan worden gevolgd tijdens het printen, zelfs op meerdere printers.

Volgende stappen

Océ Repro Desk Professional

Océ Repro Desk Professional

Met de Océ Repro Desk Professional-software voor printproductie kunnen printshops en reprografieleveranciers hogere winsten genereren door gebruikskosten te verlagen. Met deze software voor printproductie kunt u complete digitale printopdrachten met grote afmetingen met uw bestaande digitale-printbronnen efficiënter en op tijd voltooien.

Océ Repro Desk Select

Océ Repro Desk Select

Dankzij Océ Repro Desk Select-software voor printproductie kunnen printshops en reprografieleveranciers eenvoudig veel verschillende bestaande printproductiehardware beheren en het maximale uit hun digitale-printbronnen halen. Opdrachten die bestaan uit kleurenafbeeldingen en zwart-wit afbeeldingen met zowel documenten van groot formaat als Office-documenten, kunnen worden voorbereid en geprint met deze complete oplossing voor digitaal printen.

Gerelateerde producten en services

Gerelateerde producten

 • Displayworkflowsoftware

  Ideaal voor het stroomlijnen van de workflow, van prepress tot afwerking, zodat de consistentie van uitvoer en kleurbeheer zijn gegarandeerd.

 • CAD-/GIS-workflowsoftware

  Ideaal voor het optimaliseren en beheren van het printen van documenten met een groot formaat uit CAD/GIS-, web- en mobiele toepassingen.

 • Printers voor bewegwijzering en POS

  Ideaal voor het printen van posters, bewegwijzering en expositieafbeeldingen.

 • Printers voor fotografie en kunst

  Ideaal voor het printen van foto's, kunst en toepassingen op maat.

 • Proefprinters

  Ideaal voor het printen van drukproeven van storyboards, verpakkingen, posters, brochures, direct mailmateriaal en nieuwsbrieven.

 • Plotters

  Ideaal voor het printen van CAD/GIS-toepassingen.

 • Speciale en industriële printers

  Ideaal voor productiegeoriënteerde printprocessen buiten de displaymarkt.

Gerelateerde services

 • Zakelijke services

  Wilt u uw bedrijf laten groeien, uw productiviteit verhogen, uw printkosten verlagen of uw print- en documentgerelateerde services uitbesteden? Waar uw uitdaging ook uit bestaat, Canon kan u met services op maat helpen uw doelen te bereiken.