Canon Direct Print & Share

Direct Print & Share

Canon's Direct Print & Share-software maakt het printen van PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/ 2¹-bestanden gemakkelijk, zonder dat de oorspronkelijke toepassing hoeft te worden geopend. Het geeft u ook de mogelijkheid om moeiteloos bestanden te delen met anderen via opslagservices in de cloud.²

Voordelen

  • Bestanden printen zonder software te openen
  • Bestanden bekijken voordat ze worden geprint
  • Printen via slepen en neerzetten met Short Cut Print
  • Eenvoudig bestanden delen via de cloud

Meer productinformatie

Bekijk Canon Direct Print & Share in detail

Bespaar tijd met eenvoudig printen


Met Canon's Direct Print & Share-software kunnen PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden worden geprint zonder de software te openen waarin de bestanden zijn gemaakt. Dit bespaart tijd en houdt bovendien in dat u bestanden altijd kunt printen - zelfs als ze ergens anders zijn gemaakt. Er wordt een afdrukvoorbeeld opgenomen, dat voor het printen kan worden bekeken.

Short Cut Print³


Maak meerdere short-cut-prints voor andere bestandsindelingen en individuele regels. Hierdoor kunt u profiteren van een geoptimaliseerde workflow waarin bestanden eenvoudig kunnen worden neergezet en geprint.

Bestanden delen via de Cloud²


U hebt toegang tot een scala aan Cloudservices. Zo kunt u eenvoudig bestanden uploaden, downloaden en met anderen delen. Als u een bestand deelt, wordt er automatisch een e-mail verzonden naar de ontvanger op het moment dat u het bestand uploadt naar de cloud, belangrijk bij korte deadlines.

  • ¹ HP-GL/2-bestanden ondersteuning beschikbaar in Direct Print & Share versie 2.0 vanaf mei 2014
  • ² Andere versies van cloud-opslag, met uitzondering van Google cloud, zijn beschikbaar in Direct Print & Share versie 2.0 vanaf mei 2014
  • ³ Short Cut Print beschikbaar in Direct Print & Share versie 2.0 vanaf mei 2014

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Direct Print & Share.