Zakelijk

Gebundelde imagePROGRAF-software

Haal het beste uit uw imagePROGRAF-grootformaatprinter en stroomlijn uw workflow met Canon's krachtige en gratis gebundelde software.

Volgende stappen

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Met deze handige softwaregateway hebt u eenvoudig toegang tot het volledige scala van functies en toepassingen voor uw imagePROGRAF PRO-printers. De toolbox is altijd bij de hand en direct te starten vanuit het systeemvak van Windows of het dock van Apple Macs.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Maak fotoprints van uitzonderlijk hoge kwaliteit met Adobe Photoshop en Adobe Lightroom of Canon Digital Photo Professional en benut het volledige potentieel van de digitale EOS-camera's van Canon in Crystal Fidelity.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Met Canon PosterArtist Lite-software kunt u professioneel ogende posters ontwerpen en printen in vier eenvoudige stappen. Met meer dan 1.300 templates, foto's en clipart - met ontwerpen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen - was het nog nooit zo eenvoudig om opvallende posters te maken.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canon's Print Plug-In voor Photoshop biedt de perfecte interface tussen uw Photoshop-afbeeldingen en uw imagePROGRAF-printer. Hiermee kunt u 16-bits Adobe RGB-bestanden direct doorsturen naar uw printer. Het brede kleurenbereik en de uitzonderlijke gradatie van de oorspronkelijke beelden blijven hierbij behouden.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Canon's Print Plug-In voor Office maakt het eenvoudig om grootformaatprints te maken van al uw Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Neem bijvoorbeeld een projecttijdlijn in Excel die verspreid is over vele, moeilijk te volgen pagina's. U maakt hier in slechts een paar eenvoudige stappen een effectieve, grootformaat versie van.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Met Canon Direct Print & Share-software kunt u eenvoudig PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden printen zonder dat de oorspronkelijke toepassing geopend hoeft te worden. Het biedt u ook de mogelijkheid om moeiteloos bestanden te delen met anderen door opslagservices in de cloud te gebruiken.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Dit is een gratis applicatie voor Canon imagePROGRAF-printers die speciaal is ontworpen voor het eenvoudig printen van PDF-bestanden vanaf een iPad.

Gerelateerde producten en services

Gerelateerde producten

Gerelateerde services

  • Zakelijke services

    Wilt u uw bedrijf laten groeien, uw productiviteit verhogen, uw printkosten verlagen of uw print- en documentgerelateerde services uitbesteden? Waar uw uitdaging ook uit bestaat, Canon kan u met services op maat helpen uw doelen te bereiken.