Zakelijk

Zund D3-series

Digitale snijtafel

Océ Zünd D3-series

Zund D3-series

Verdubbel uw productiviteit

De Zünd D3-series flatbed snijmachines bestaan uit vier uiterst nauwkeurige, geautomatiseerde, zeer productieve snijsystemen die een uitzonderlijke snijkwaliteit, veelzijdigheid en productiviteit leveren voor alle toepassingen van display graphics. Als onderdeel van een volledig digitaal workflow systeem met onder andere Océ ProCut workflowsoftware, kunnen de Zünd D3 digitale snijmachines de workflow stroomlijnen voor uw grootformaat digitale printer, van prepress tot en met nabewerking.

Voordelen

 • Veelzijdige, nauwkeurige afwerking van harde en flexibele media. Snel en robuust, ontworpen voor productiviteit
 • Twee balken voor maximale productiviteit
 • 4 modellen voor tafels van verschillende afmetingen
 • Modulair ontwerp met mogelijkheid tot 6 modules
 • Geïntegreerde gereedschapsinitialisatie
 • Geautomatiseerde workflow

Meer productinformatie

Meer productinformatie:

Stroomlijn uw workflow van nabewerking van displays op harde en flexibele media met Canons digital snijtafels. De Océ ProCut serie omvat 19 zeer nauwkeurige, geautomatiseerde snijsystemen die uitzonderlijke kwaliteit, verscheidenheid en productiviteit leveren voor displaytoepassingen. Dankzij Océ ProCut software kunnen de digitale snijtafels de workflow van uw grootformaat printer stroomlijnen van prepress tot afwerking.

Veelzijdige productie

De Zünd D3 series digitale snijmachines zijn veelzijdige productiesystemen voor het stroomlijnen van uw afwerkingsworkflow van displays op harde en flexibele media. Vier modellen (180 tot 321 cm breed) ondersteunen een viertal tafelformaten waardoor deze veelzijdige snijsystemen moeiteloos veel verschillende materialen kunnen afwerken, waaronder vinyl, karton, textiel, foamboard, harde en zachte kunststof, dibond en meer.

Twee balken voor maximale productiviteit

Met het innovatieve dubbelebalk systeem vormt de D3 de nieuwe maatstaf voor productiviteit. De twee balken kunnen elk met tot drie verschillende modules worden uitgerust en zorgen ervoor dat de materiaaldoorvoer in één klap wordt verdubbeld.

Modulair ontwerp

De modellen uit Zünd D3 serie zijn ontworpen als een volledig modulair systeem, zodat u extra tools kunt toevoegen naarmate uw onderneming zich ontwikkelt. Zes modules kunnen snel worden gecombineerd. Veranderen van tool is vlug en eenvoudig, zodat de voorbereidingstijd tot een minimum wordt beperkt. Er is een grote verscheidenheid aan snijtools beschikbaar waaronder universeel routeren, universeel snijden, kiss-cutting, rillen, elektrisch oscilleren, pneumatisch oscilleren, universeel tekenen en frezen. Uitbreiding van snijtools is altijd mogelijk.

Geïntegreerde gereedschapsinitialisatie

Snel, exact, tijdbesparend: het instellen van de messen, frezen en rilwielen gebeurt met een volautomatisch initialiseringssysteem. Hierdoor zijn handmatige instelwerkzaamheden om de snijdiepte vast te stellen overbodig geworden wat u tijd bespaart en de nauwkeurigheid van snijopdrachten te garanderen.

Geautomatiseerde workflow

Met de Zünd D3 snijmachine kiest u voor een geautomatsieerde workflow:

- Arbeidsintensieve taken die uren in beslag nemen kunnen in slechts minuten worden geautomatiseerd en uitgevoerd. Het Océ Procut-softwarepakket stroomlijnt de voorbereiding van snijgegevens en biedt een intuïtieve, krachtige front-end-interface voor eenvoudige en foutloze bediening.

- Door middel van snijmachineverlengstukken en verschillende materiaalhanteringssystemen kunt u automatiseren. Hierdoor neemt de productiviteit van de snijmachine aanzienlijk toe en worden handmatige werkzaamheden tot een minimum beperkt. De ergonomische constructie van de Zünd-snijmachine maakt het werk voor de bediener gemakkelijker, waardoor het rendement stijgt.

- Met het Board Handling System produceert u de klok rond en beperkt u inspanningen door het personeel tot een minimum! Met de volautomatische plaattoevoer en -afname beperkt de inzet van personeel zich tot het beladen en afnemen van de gestapelde pallets.

Productspecificaties

Werkgebied (BxL) 3200 L: 1800 x 3200 mm
3200 XL: 2270 x 3200 mm
3200 XXL: 2740 x 3200 mm
3200 XXXL: 3210 x 3200 mm
Gangbare display graphics-toepassingen Winkeldisplays
Banners
Vloergraphics
Labels
Informatieborden
Raambeletteringtransfers
Autobeletteringtransfers
Posters
Prototypen van verpakkingen
3D-displays
Max. materiaalgewicht 30 kg/m2
Max. rolgewicht 20 kg/m2
Max. roldiameter 350 mm
Reproduceerbaarheid (+/- 0,03 mm)
Positioneringsnauwkeurigheid (+/- 0,1 mm/m, statisch bij constante temperatuur)
Snelheid 1-1414 mm/s, in vectorrichting
Versnelling Max. 9,3 m/s2, in vectorrichting. Kan afwijken afhankelijk van de gebruikte modules en de grootte van de snijmachine
Materiaalvrijloop 60 mm
Beschikbare gereedschapmodule Universele module
Freesmodule
Beschikbaar gereedschap Universele snijmodule
Kiss-Cutting module/tool
Perforatiemodule
Oscillerend elektrisch mes
Oscillerend pneumatisch mes
Frees
Riltools (type 1,2,3)
Aangedreven roterend mes (voor textiel)
Scoring tool
V-Cut tool
Passepartout tool
Raster Braille tool
Beschikbare accessoires en opties Transportsysteem
Roll-off module
Board Handling Systeem
Ergonomische PC-standaard
Workflow Océ ProCut software voor het voorbereiden van snijdata, optimale nesting en automatisch met 100% nauwkeurigheid langs snijlijnen sturen van de snijkop.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 125ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;