ProCut S-Series

ProCut S-Series

De digitale snijmachines uit de ProCut™ S-serie zijn betaalbare, compacte, veelzijdige productiesystemen voor het stroomlijnen van uw afwerkingsworkflow van displays op harde en flexibele media.

Voordelen

  • Veelzijdige, nauwkeurige afwerking van harde en flexibele media. Snel en robuust, ontworpen voor productiviteit
  • Modulair ontwerp - wisselen van tool is eenvoudig
  • 6 modellen voor tafels van verschillende afmetingen
  • Eenvoudig te gebruiken en upgraden
  • ProCut-softwarepakket
  • Geautomatiseerde workflow

Meer productinformatie

Bekijk de ProCut S-Series in detail

Veelzijdige productie


De digitale snijmachines uit de ProCut™ S-serie zijn veelzijdige productiesystemen voor het stroomlijnen van uw afwerkingsworkflow van displays op harde en flexibele media. Zes modellen (133 tot 227 cm breed) ondersteunen een groot aantal tafelformaten waardoor deze veelzijdige snijsystemen moeiteloos veel verschillende materialen kunnen afwerken, waaronder vinyl, karton, textiel, foamboard, harde en zachte kunststof, dibond en meer.

Betrouwbaar en nauwkeurig


De ProCut S-serie is ontworpen en ontwikkeld met onderhoudsvrije onderdelen voor betrouwbare prestaties op elk moment. Dankzij een uniek hoogwaardig systeem met directe aandrijving kunt u zeer nauwkeurig, stil en energiezuinig snijden.

Volledig geautomatiseerd


Met een snijmachine uit de ProCut S-serie kunnen arbeidsintensieve taken die uren in beslag nemen in slechts minuten worden geautomatiseerd en uitgevoerd. Het Procut-softwarepakket stroomlijnt de voorbereiding van snijgegevens en biedt een intuïtieve, krachtige front-end-interface voor eenvoudige en foutloze bediening.

Modulair ontwerp


De modellen uit de ProCut S-serie zijn ontworpen als een volledig modulair systeem, zodat leveranciers van printoplossingen extra tools kunnen toevoegen naarmate hun onderneming zich ontwikkelt. Twee modules kunnen snel worden gecombineerd. Veranderen van tool is vlug en eenvoudig, zodat de voorbereidingstijd tot een minimum wordt beperkt. Er is een grote verscheidenheid aan snijtools beschikbaar waaronder universeel routeren, universeel snijden, kiss-cutting, rillen, elektrisch oscilleren, pneumatisch oscilleren, universeel tekenen en frezen.

Korte doorlooptijd


De Procut S-serie is zeer snel met snelheden van tot 1,4 G en 80.000 RPM bij routeren en is daarom ideaal voor toepassingen als vinylsnijden of routeren van dun acryl.

Laden en transporteren van materiaal


Dankzij een halfautomatisch laadsysteem wordt inactiviteit van de machine tot een minimum beperkt. Het transportsysteem en een keus aan afroleenheden zorgen ervoor dat u continu materialen op rol en taken die langer zijn dan het snijmechanisme kunt snijden. Een innovatieve textielgeleider helpt het kreuken van textiel voorkomen.

Ergonomische pc-houder


Een compacte pc-houder biedt opslagruimte voor tools en modules wanneer deze niet worden gebruikt.

Veilige bediening


Sensoren voorkomen botsing van lasers. De snijtafel is voorzien van twee noodstopknoppen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van ProCut S-Series.