Zakelijk

Scanoplossingen voor juridische organisaties

De concurrentie binnen de advocatuur neemt voortdurend toe. Cliënten vragen steeds hogere serviceniveaus en betere beveiligingswaarborgen, terwijl ook de regelgeving toeneemt. Met Canon’s desktopscanners worden deze problemen direct aangepakt.

Volgende stappen

Toenemende concurrentie.

Het digitaliseren van documenten, zoals casusdossiers, met behulp van bijvoorbeeld de DR-C225, verbetert de dagelijkse efficiëntie en verhoogt de winstgevendheid in de toekomst. Er komt waardevolle archiefruimte vrij en dankzij Searchable PDF kunnen gescande documenten op een later tijdstip direct worden teruggehaald ter referentie.

Minder risico.

Uw gescande documenten kunnen worden versleuteld en via PDF/ A naar cliënten worden verzonden voor een efficiënt en beveiligd relatiebeheer. En met Canon’s eCopy PDF Pro, kunnen bestanden eenvoudig worden bewerkt en waar nodig van commentaar voorzien.

Naleving garanderen.

De PDF/A-indeling, die wordt ondersteund door Canon’s scanners, wordt nu binnen de juridische sector erkend als norm voor archivering en levenscyclusmanagement. In bepaalde landen moeten informatiedocumenten elektronisch bij de rechtbank worden ingediend. De DR-C225 helpt u aan deze vereiste te voldoen.