Zakelijk

Scanoplossingen voor de financiële sector en de verzekeringsbranche

De behoefte aan meer beveiliging in een steeds digitalere wereld is nog nooit zo groot geweest. Zelfs systemen die altijd als veilig werden beschouwd, zijn onlangs aan aanvallen blootgesteld, en de gevolgen voor PR en de financiële implicaties van dergelijke bedreigingen zijn aanzienlijk. Canon’s scanoplossingen kunnen u helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden en de manier waarop u zakendoet te stroomlijnen.

Volgende stappen

Scherper concurreren.

U kunt verzekeringsclaimformulieren of facturen direct scannen naar backoffice- toepassingen en zo de zakelijke procedures stroomlijnen, waardoor u zowel de efficiëntie als de winstgevendheid kunt verbeteren.

Verlaag risico's.

Bescherming tegen verzekeringsfraude of incidentele inbreuken op de beveiliging. Elektronische dossiers zijn gemakkelijker te beheren en te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang; dit beschermt u tegen fraude en inbreuken op de beveiliging.

Naleving wet- en regelgeving.

Met een continu groeiende hoeveelheid ingewikkelde regelgeving, kunnen Canon’s scanners ervoor u helpen de naleving te garanderen door het maken van scans in de goedgekeurde PDF/A-indeling.

Uw steentje bijdragen aan het milieu.

Voldoen aan financiële en Corporate Social Responsibility (CSR)- doelstellingen. U kunt de hoeveelheid papier terugdringen door het scannen en elektronisch archiveren van schadeformulieren, certificaten, aanvraagformulieren, facturen, enzovoort.