Zakelijk

Canon Awards

Canon Awards

Op deze pagina ziet u de recente awards die Canon ontving voor haar zakelijke producten

Canon’s innovaties in imaging-oplossingen bekroond met twaalf 2014 BLI-awards

Zeven Winter 2014 ‘Pick of the Year’ Awards, drie ‘Environmental Outstanding Achievement’ Awards en twee ‘Energy Efficiency’ Awards

Canon wint Weener award

nl_picture_weener awardDe winnaar van de vijfde Weener Award is een feit. Canon Business Services heeft deze prijs woensdag 5 november in ontvangst mogen nemen. Damiet Swaan (teamleider bij Canon Business Services) en Michael Kusters (operations director bij Canon Business Services), ontvingen de award uit handen van de Bossche wethouder Huib van Olden, tijdens de Participatiewet informatiebijeenkomst van de BZW (Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging) bij Weener XL. 


De Weener Award is een stimuleringsprijs, die door Weener XL in het leven is geroepen om bedrijven te belonen die zich inzetten voor een betere positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De andere genomineerden waren Welzorg ’s-Hertogenbosch en EVAC.

PostNL en Canon ontvangen Innovation Award voor multichannel communicatie- platform

nl_picture_postnl awardDeze innovatieve oplossing is tijdens de GMC Inspire Days 2014 bekroond met de Innovation Award in de categorie Interactieve Documenten Generatie.

Negen Canon-ontwerpen onderscheiden met iF Design Awards

nl_picture_if design awardDe iF Product Design Awards zijn toegekend aan de EOS 5D Mark III en EOS 100D digitale SLR-camera’s, de PowerShot N digitale compact camera, de LEGRIA mini-camcorder, de PIXMA MG7150/MG6450/MG5550 inkjetprinters, de i-SENSYS LBP7680Cx/7110Cw kleuren-laserprinter, de WUX450/WX520/WX6000 multimediaprojector en de LE-5W LED-projector. 


De iF Communication Design Award ging naar de gebruikersinterface van het EOS M compact camerasysteem van Canon.

Canon’s imagePROGRAF-serie krijgt erkenning met Buyer’s Lab Awards

BLI heeft Canon Europe onderscheiden met de ‘2014 Wide-Format Graphic Arts Printer Line of the Year’ Award voor de prestaties van haar imagePROGRAF-printers. Daarnaast wonnen de Canon imagePROGRAF iPF6400S, iPF8400S en iPF765 MFP M40 drie BLI Winter 2014 ‘Pick’ Awards in de categorie Grootformaat.