Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Canon's prestigieuze A4-laserprinter biedt tot 32 ppm in zowel kleur als zwart-wit. Het apparaat is voorzien van geavanceerde MEAP-technologie en is daarmee de ideale toevoeging voor grote, drukke werkgroepen die grote hoeveelheden printen.

Voordelen

  • Professionele laserprints in kleur en zwart-wit (32 ppm)
  • Printresolutie tot 9600 x 600 dpi
  • Geen opwarmtijd dankzij de Quick First-Print-technologie
  • Eerste pagina al na 10,4 seconden beschikbaar
  • Embedded MEAP
  • Papiercapaciteit van 1100 vel
  • Automatisch dubbelzijdig printen
  • Geschikt voor netwerken

Gedetailleerde kenmerken

Bekijk Canon i-SENSYS LBP7780Cx in detail

Uiterst effectieve, veilige bedrijfsworkflows


MEAP, Canon's op Java gebaseerde ontwikkelplatform, is ingebouwd zodat de LBP7780Cx kan worden geïntegreerd in oplossingen zoals uniFLOW, dat het beheer van printuitvoer vergemakkelijkt en de kosten verlaagt.

Snelle kleurenprinter


Bespaar tijd met deze snelle laserprinter, die 32 ppm (A4) print in zowel kleur als zwart-wit en waarbij de eerste pagina na slechts 10,4 seconden uit de printer rolt. De korte opstarttijd vanuit de slaapstand betekent dat er geen lange wachttijden voor documenten zijn en daarom is deze printer ideaal voor gebruik in drukke werkgroepen. Met zijn compacte ontwerp past deze printer uitstekend in elk kantoor.

Resultaten van hoge kwaliteit


Verkrijg de perfecte afwerking dankzij een verbeterde printresolutie van 9600 x 600 dpi met automatische beeldverfijning (AIR). Hiermee worden tekst en afbeeldingen automatisch vloeiend gemaakt.

Zorgt voor beveiliging


Beveilig informatie met dezelfde geavanceerde kenmerken die verkrijgbaar zijn op onze imageRUNNER ADVANCE multifunctionele printers. Deze voldoen onder meer aan IP Sec- en LAN IEEE 802.1x. Optionele functies voor beveiligd printen van e-mail zorgen ervoor dat vertrouwelijk materiaal niet in de verkeerde handen kan vallen.

Tijdbesparend


Dankzij het 5-regelige LCD-scherm is deze printer zeer gebruiksvriendelijk. De printer is standaard voorzien van een cassette voor 500 vel en een lade voor 100 vel. Een aanvullende cassette van 500 vel zorgt voor een totale papiercapaciteit van 1100 vel, zodat zelfs de zwaarste taken kunnen worden verwerkt. De Canon All-in-One cartridge, inclusief toner en alle essentiële onderdelen, kan in een paar seconden worden vervangen. Een tonercartridge voor hogere volumes zorgt ervoor dat het vervangen van toners minder tijd kost.

Automatisch dubbelzijdig printen


Voor professioneel ogende documenten print de LBP7780Cx automatisch op beide zijden van een document, waarmee papier wordt bespaard en overheadkosten worden teruggebracht.

Volledige integratie in het netwerk


Dankzij de ingebouwde Gigabit Ethernet-connectiviteit, met naadloze netwerkintegratie, kan de printer eenvoudig worden gedeeld en kunnen zware printopdrachten worden afgehandeld. Ook biedt de LBP7780Cx ondersteuning voor de industrienorm PCL5e/6 en Adobe® Postscript printen.

Rechtstreeks printen vanaf opslag


De LBP7780Cx print vanaf USB-opslagmedia waarbij ondersteuning is voor Tiff-, JPEG-, PDF- en XPS-bestanden.

Energiebesparend ontwerp


De LBP7780Cx spaart het milieu met een toonaangevend energieverbruik (TEC), waarmee milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen worden ondersteund en de operationele kosten worden teruggebracht.
* TEC vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. De testmethode is bepaald door Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Onderscheidingen

Productspecificatie

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP7780Cx.

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

High colour print quality

Hoogwaardige kleurenprints

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Optional Secure print

Optionele Secure Print

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan