Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

De i-SENSYS LBP7660Cdn biedt maximale productiviteit en is energiezuinig - het gemak van laserprinten voor drukke werkgroepen.

Voordelen

  • 20 ppm laserprinten in kleur en zwart/wit
  • Printresolutie 9600 x 600 dpi
  • Standaardgeheugen van 768 MB
  • Intuïtief bedieningspaneel
  • Ondersteuning voor PCL5c/6 en Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Energiezuinig
  • Tonercartridge gemakkelijk te vervangen

Gedetailleerde kenmerken

Bekijk Canon i-SENSYS LBP7660Cdn in detail

Hoogwaardige kleurenlaserprinter


Werkgroepen kunnen hun productiviteit maximaliseren met deze stijlvolle kleurenlaserprinter. Deze printer is compact genoeg voor op het bureau en biedt gebruikers het gemak van een printer in de buurt die snel print en professionele kwaliteit levert – 20 pagina's per minuut in kleur en zwart/wit. Dankzij Canon's Quick First-Print-technologieën is er ook weinig wachttijd voor documenten.

Professionele printkwaliteit


Voor hoogwaardige prints biedt de i-SENSYS LBP7660Cdn een resolutie van 9600 x 600 dpi met Automatic Image Refinement voor een perfecte afwerking van elke print. De printer wordt standaard geleverd met 768 MB geheugen, waardoor er voldoende capaciteit is voor het printen van grote, complexe documenten en afbeeldingen en voldoet aan alle eisen van printen in een netwerk.

Gebruiksvriendelijk


Zelfs nieuwe gebruikers vinden deze kleurenlaserprinter gemakkelijk te bedienen. Navigeren naar en configureren van de verschillende instellingen van het apparaat gaat heel gemakkelijk met het intuïtieve 5-regelige LCD-scherm.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden


De i-SENSYS LBP7660Cdn kan naadloos worden geïntegreerd in het bedrijf dankzij ondersteuning van de industrienorm PCL5c/6 en optionele Adobe® PostScript-ondersteuning. Via de ingebouwde Gigabit Ethernet-verbinding kan de printer ook omgaan met zware printopdrachten en biedt hij optimale netwerkprestaties.

Energiezuinigheid die geld oplevert


De superieure energiezuinigheid van de i-SENSYS LBP7660Cdn betekent kostenbesparingen en minder belasting van het milieu. De printer voldoet aan de Energy Star-norm en verbruikt slechts 1,0 Watt aan stroom in de sluimermodus en beschikt over een laag standaardenergieverbruik van 0,9 kWh, waardoor het een van de efficiëntste printers in zijn klasse is. Dankzij automatisch dubbelzijdig printen kan papier worden bespaard, wat niet alleen een geldbesparing oplevert, maar ook goed is voor het milieu.

Eenvoudig te beheren


Met een voordelige All-in-One kleurencartridge – inclusief toner, drum en schoonmaakeenheid – heeft de printer vrijwel geen onderhoud nodig. De cartridge kan gemakkelijk in enkele seconden en zonder rommel, worden vervangen. Als je een originele lasercartridge van Canon gebruikt, weet je zeker dat je printer zo goed als nieuw is.

Onderscheidingen

Productspecificatie

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP7660Cdn.

PCL Printing

Printen met PCL

Optional PostScript Printing

Optioneel printen via PostScript

USB connection

USB-verbinding

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

High colour print quality

Hoogwaardige kleurenprints

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign