Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Deze compacte A4-laserprinter print tot 14 ppm in zowel kleur als zwart-wit. Mede door de ingebouwde Wi-Fi is dit apparaat de ideale keuze voor de kleinere werkomgeving die constant resultaten van hoge kwaliteit wil.

Voordelen

  • Kleurenprints (A4) van professionele kwaliteit
  • Stijlvol en laag ontwerp, ideaal voor kleinere werkomgevingen
  • Ideaal voor delen in kleine werkgroepen
  • 14 ppm bij zowel zwart-wit als kleur
  • Printresolutie tot 1200 x 1200 dpi
  • Wi-Fi-connectiviteit
  • All-in-One kleurencartridges

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS LBP7110Cw in detail

Produceer consistent prints van hoge kwaliteit


Kleine kantoren en werkgroepen kunnen A4-kleurenprints van professionele kwaliteit produceren. Met een printresolutie van 1200 x 1200 dpi is de LBP7110Cw ideaal voor het maken van full-colour sales- en marketingmateriaal van hoge kwaliteit of documenten die gedetailleerde afbeeldingen en scherpe tekst bevatten. Met de LBP7110Cw produceer je in een handomdraai consistent indrukwekkende resultaten zonder de kosten van het uitbesteden van belangrijke printtaken.

Compact, handig ontwerp


Het slanke, lage profiel van de LBP7110Cw past in elke bedrijfsomgeving. Dankzij het kleine oppervlak is deze printer bijzonder geschikt voor omgevingen waar ruimte beperkt is. Met zijn moderne ontwerp en stille werking kan deze printer worden geplaatst in omgevingen waar klanten te woord worden gestaan.

Geschikt voor netwerken en Wi-Fi voor eenvoudiger delen


De LBP7110Cw is op maat gemaakt voor persoonlijk gebruik en dankzij zijn netwerkinterface voor productief delen binnen kleine werkgroepen. Dankzij de externe gebruikersinterface kunnen gebruikers en beheerders de status van de printer vanuit hun browser controleren en beheren. De LBP7110Cw is voorzien van ingebouwde Wi-Fi voor moeiteloze verbinding met een wireless netwerk zonder storende en beperkende snoeren.

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit


Met een uitvoer van 14 ppm in zowel kleur als zwart-wit kun je belangrijke of urgente taken sneller voltooien. Met de Quick First-Print-technologie van Canon wordt de printer sneller geactiveerd vanuit de slaapstand, zodat je geen waardevolle tijd verliest terwijl de printer aan het opwarmen is. De cassette van 150 vel zorgt ervoor dat je minder vaak het papier hoeft bij te vullen, zodat workflows continu en productief blijven.

Eenvoudig te beheren en onderhouden


Het All-in-One cartridgesysteem beperkt het onderhoud en biedt een continu hoge uitvoerkwaliteit. Een tonercartridge voor hogere volumes zorgt voor nog minder downtime. Vervang de cartridge (met de toner, drum en schoonmaakeenheden) en de printer is weer zo goed als nieuw. Cartridges kunnen eenvoudig, snel en schoon worden vervangen dankzij eenvoudige toegang vanaf de voorzijde.

De kosteneffectieve, energiezuinige keuze


De LBP7110Cw verbruikt slechts 0,9 watt in slaapstand. De printer heeft een Energy Star®-certificaat en een toonaangevende TEC*-score (Typical Energy Consumption), waarmee je aan milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen kunt voldoen en tegelijkertijd kosten kunt verminderen.
* TEC vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. De testmethode is bepaald door Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP7110Cw.

USB connection

USB-verbinding

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

i-SENSYS cartridges