Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Canon's toonaangevende zwart-wit printer (A4) biedt een snelle uitvoer van 40 ppm. Deze printer is geschikt voor netwerken, ondersteunt MEAP, heeft een robuust ontwerp en is naadloos te integreren in drukke kantoren en werkgroepen.

Voordelen

  • Professionele zwart-wit laserprinter (40 ppm)
  • Resolutie tot 1200 x 1200 dpi
  • Geen opwarmtijd dankzij de Quick First-Print-technologie
  • Eerste pagina al na 8,6 seconden beschikbaar
  • Embedded MEAP
  • Maximale papiercapaciteit van 1600 vel
  • Automatisch dubbezijdig printen
  • Geschikt voor netwerken

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP6780x in detail

Flexibeler en eenvoudiger te integreren


MEAP, Canon's op Java gebaseerde ontwikkelplatform, is ingebouwd zodat de LBP6780x kan worden geïntegreerd in oplossingen zoals uniFLOW, dat het beheer van printuitvoer vergemakkelijkt en de kosten verlaagt.

Complete printoplossing voor werkgroepen


Canon's toonaangevende zwart-wit laserprinter met een snelle printsnelheid van 40 ppm is ideaal voor drukke kantoren en werkgroepen die een productieve en krachtige printer nodig hebben die hoge prestaties levert.

Consistent resultaten van hoge kwaliteit


Elke keer wordt professionele printkwaliteit geleverd. Met een printresolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi en een standaardgeheugen van 768 MB kan deze printer complexe prints via het netwerk ondersteunen. De ingebouwde Gigabit Ethernet-connectiviteit biedt naadloze netwerkintegratie, zodat de printer eenvoudig kan worden gedeeld en zware printopdrachten kunnen worden afgehandeld. Ook biedt de LBP6780x ondersteuning voor de industrienorm PCL5e/6 en Adobe® PostScript printen.

Verbeter de productiviteit


Al na 8,6 seconden rolt de eerste pagina uit de LBP6780x en ook de opstarttijd vanuit de slaapstand is snel, zodat je niet lang op documenten hoeft te wachten.

Hoge papiercapaciteit


De LBP6780x is standaard voorzien van een cassette voor 500 vel en een lade voor 100 vel en kan worden geconfigureerd voor een papiercapaciteit van 1600 vel.

Gebruiksvriendelijk


Het 5-regelige LCD-scherm en de tijdbesparende functie voor het printen van bestanden vanaf USB-opslag maken deze printer uitermate gebruiksvriendelijk. De Canon All-in-One cartridge, inclusief toner en alle essentiële onderdelen, kan in een paar seconden worden vervangen en een optionele tonercartridge voor hogere volumes print meer dan het dubbele van de normale hoeveelheid pagina's, voor continue uitvoer.

Automatisch dubbelzijdig printen


Voor professioneel ogende documenten print de LBP6780x automatisch op beide zijden van een document, waarmee papier wordt bespaard en overheadkosten worden teruggebracht.

Zorgt voor beveiliging


Beveilig informatie met dezelfde geavanceerde kenmerken die verkrijgbaar zijn op Canon's imageRUNNER ADVANCE multifunctionele printers. Deze voldoen onder meer aan IP Sec- en LAN IEEE 802.1x. Optionele functies voor beveiligd printen van e-mail zorgen ervoor dat vertrouwelijk materiaal niet in de verkeerde handen kan vallen.

Energiebesparend ontwerp


De LBP6780x spaart het milieu met een toonaangevend energieverbruik (TEC), waarmee milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen worden ondersteund en de operationele kosten worden teruggebracht.
* TEC vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. De testmethode is bepaald door Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6780x.

USB connection

USB-verbinding

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Optional Secure print

Optionele Secure Print

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+2 Optional Paper Cassette

+2 optionele papiercassette

PCL Printing

Printen met PCL

PostScript Printing

PostScript-printen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.