Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

MEAP wordt opgenomen in de nieuwe generatie laserprinters, en daarmee stelt de i-SENSYS LBP6680x nieuwe normen voor productiviteit, beveiliging, milieu en oplossingintegratie.

Voordelen

  • 33 ppm; eerste print beschikbaar na slechts 6 seconden
  • Printresolutie van 1200 x 1200 dpi
  • Ingebouwd geheugen van 768 MB
  • Intuïtief bedieningspaneel
  • Ondersteuning voor PCL5e/6 en Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Embedded MEAP
  • IPSec & LAN IEEE 802.1x-compliance
  • Rechtstreeks printen vanaf USB-opslag

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS LBP6680x in detail

Nieuwe generatie technologie


MEAP, Canon's op Java gebaseerde ontwikkelplatform, is ingebouwd en op maat gemaakte toepassingen kunnen worden ontwikkeld om de i-SENSYS LBP6680x in oplossingen te integreren. Daardoor kan de printer naadloos worden geïntegreerd in uniFLOW, wat het beheer van printuitvoer vergemakkelijkt en de kosten verlaagt.

Snelle zwart-wit laserprinter


De i-SENSYS LBP6680x is geschikt voor netwerken en optimaliseert de productiviteit in drukke werkgroepen. De printer is compact genoeg voor op het bureau, waardoor gebruikers het gemak hebben van een zwart-wit laserprinter die binnen handbereik staat. Snelle en stille levering van documenten van professionele kwaliteit, met een snelheid van wel 33 pagina's per minuut. Er gaat geen tijd verloren met het wachten op documenten, met een snelle eerste print die binnen maximaal 6 seconden beschikbaar is.

Prints van hoge kwaliteit


Elke keer wordt professionele printkwaliteit geleverd. Met een printresolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi levert de i-SENSYS LBP6680x een perfecte afwerking voor elke print. De printer wordt standaard geleverd met 768 MB geheugen, voor ondersteuning van het printen van grote complexe documenten en illustraties, en om te voldoen aan de eisen van netwerkprinten.

Gebruiksvriendelijk


Zelfs voor de minst ervaren gebruikers is de i-SENSYS LBP6680x gebruiksvriendelijk. Een intuïtief 5-regelig LCD-scherm maakt zowel de installatie als het navigeren tussen de instellingen eenvoudig.

Volledige integratie in het netwerk


De i-SENSYS LBP6680x kan naadloos in het netwerk worden geïntegreerd, zodat de printer gemakkelijk kan worden gedeeld. Dankzij de ingebouwde Gigabit Ethernet-connectiviteit worden veeleisende werkzaamheden moeiteloos verwerkt, zonder dat de netwerkprestaties er onder lijden. Ondersteuning van de industrienorm PCL5c/6 en optionele Adobe® Postscript-ondersteuning maken nauwe integratie in je bedrijfsvoering mogelijk.

Beveiliging van informatie


Bescherm je informatie en houd deze veilig met dezelfde geavanceerde functies die beschikbaar zijn op Canon's imageRUNNER ADVANCE All-in-One printers. Deze voldoen onder meer aan IP Sec- en LAN IEEE 802.1x. Optionele functies voor beveiligd printen van e-mail zorgt ervoor dat vertrouwelijk materiaal niet in de verkeerde handen kan vallen.

Rechtstreeks printen vanaf USB-opslag


Met i-SENSYS LBP6680x kan je direct printen vanaf USB-opslagmedia. Gebruik het heldere scherm om een van de ondersteunde bestandstypen, Tiff, JPEG, PDF of XPS, te kiezen en documenten snel te printen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6680x.

PCL Printing

Printen met PCL

USB connection

USB-verbinding

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

High print quality

Hoge printkwaliteit

Optional Secure print

Optionele Secure Print

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

i-SENSYS cartridges