Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Integreer deze zeer productieve zwart-wit laserprinter met dubbelzijdig printen naadloos in praktisch elke omgeving, dankzij de uitgebreide netwerkaansluitingen, PCL en optionele ondersteuning voor Postscript.

Voordelen

  • 33 ppm; eerste print beschikbaar na slechts 6 seconden
  • Printresolutie van 1200 x 1200 dpi
  • Ingebouwd geheugen van 512 MB
  • Intuïtief bedieningspaneel
  • Ondersteuning voor PCL5e/6 en optioneel Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Energiezuinig
  • Dubbelzijdig printen
  • Tonercartridge gemakkelijk te vervangen

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP6670dn in detail

Verhoog je productiviteit


De stijlvolle i-SENSYS LBP6670dn is compact genoeg voor op je bureau en is ideaal voor het optimaliseren van de productiviteit in drukbezette werkgroepen. Gebruikers hebben het gemak van een zwart-wit laserprinter die binnen handbereik staat en die snel documenten van professionele kwaliteit levert, met een snelheid van wel 33 pagina's per minuut. Er gaat geen tijd verloren met het wachten op documenten, met een snelle eerste print die binnen maximaal 6 seconden beschikbaar is.

Hoogwaardig laserprinten


Geef je zakelijke documenten extra uitstraling met haarscherpe zwarte tekst en glasheldere illustraties. Met een printresolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi levert de i-SENSYS LBP6670dn een afwerking van de beste kwaliteit voor al je werk. Met standaard 512 MB geheugen voldoet de printer indien nodig aan de eisen van netwerkprinten en kan deze ook grote, complexe documenten en gedetailleerde illustraties printen.

Gebruiksvriendelijk


De printer is met een intuïtief 5-regelig LCD-scherm eenvoudig te gebruiken, zelfs voor onervaren gebruikers. Dankzij het LCD-scherm is zowel de installatie als het navigeren tussen de instellingen eenvoudig.

Naadloze netwerkintegratie


Met de i-SENSYS LBP6670dn is het delen van printactiviteiten over het netwerk snel en eenvoudig. De printer beschikt over ingebouwde Gigabit Ethernet-connectiviteit, voor het snel afhandelen van veeleisende werklasten, zonder dat de prestaties van het netwerk er onder te lijden hebben. Tevens wordt de industrienorm PCL5e/6 ondersteund en is optioneel Adobe® Postscript printen beschikbaar, voor een naadloze integratie in je bestaande printworkflows.

Bespaar energie en kosten


Reduceer je papierkosten en verspil minder met automatisch dubbelzijdig printen. Een reeks energiebesparende functies helpt ook de exploitatiekosten te verlagen. De i-SENSYS LBP6670dn heeft een Energy Star-certificaat en verbruikt slechts 1,0 watt in de slaapmodus. Dankzij het lage standaard energieverbruik van 1,3 kWh is het een van de meest efficiënte printers in zijn klasse.

Probleemloos onderhoud


Voor maximale beschikbaarheid met een minimum aan onderhoud heeft de printer een voordelige All-in-One-cartridge, inclusief toner, drum en reinigingseenheid. De cartridge kan gemakkelijk in enkele seconden en zonder rommel, worden vervangen. Gebruik een originele lasercartridge van Canon om zeker te zijn van een continue uitvoer van hoge kwaliteit.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6670dn.

PCL Printing

Printen met PCL

Optional PostScript Printing

Optioneel printen via PostScript

USB connection

USB-verbinding

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

User friendly LCD display

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm

High print quality

Hoge printkwaliteit

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Volgende stappen

Mobiele oplossingen

Eenvoudig printen vanaf mobiele apparaten

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.