Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Deze compacte zwart-wit laserprinter met dubbelzijdig printen is geschikt voor netwerken, garandeert hoge productiviteit en levert het prestatieniveau dat het midden- en kleinbedrijf nodig heeft.

Voordelen

  • Compacte zwart/wit laserprinter (33 ppm)
  • Automatisch dubbelzijdig printen
  • Geschikt voor netwerken
  • Snelle eerste print
  • Geen opwarmtijd dankzij de Quick First-Print-technologie
  • Printresolutie tot 2400 x 600 dpi
  • Max. papiercapaciteit van 800 vel

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP6310dn in detail

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit


Kleinere en middelgrote bedrijven die hogere volumes printen zullen de LBP6310dn ideaal vinden om hun productiviteit te verhogen. Met 33 zwart-wit laserprints ppm en een snelle eerste pagina na maximaal 6 seconden helpt de LBP6310dn teams om snel en zonder tijdrovende vertragingen te werken.

Gemaakt om te presteren


Het duurzame ontwerp zorgt dat essentiële taken worden voltooid. De LBP6310dn is standaard voorzien van een cassette van 250 vel en een lade van 50 vel. Een aanvullende cassette van 500 vel levert een totale papiercapaciteit van 800 vel, zodat papier niet steeds hoeft te worden aangevuld. Met zijn gebruikersvriendelijke, ruimtebesparende ontwerp is deze printer ideaal voor elke drukke kantooromgeving. Het automatisch dubbelzijdig printen zorgt voor professioneel ogende documenten en is tegelijkertijd geld- en tijdbesparend.

Consistent uitstekende resultaten


De LBP6310dn biedt een printresolutie tot 2400 x 600 dpi met automatische beeldverfijning (AIR). Dit biedt het waardevolle voordeel van scherpe, nauwkeurige documenten met superieure beeldkwaliteit, en met een hoge snelheid.

Geschikt voor netwerken voor naadloze integratie en eenvoudige bediening


De LBP6310dn bevat een ingebouwde netwerkinterface. Daarom kan deze snel en naadloos worden geïntegreerd in het netwerk, zodat deze printer ideaal is voor gebruik binnen kleine bedrijven en werkgroepen. Via een externe gebruikersinterface kan de LBP6310dn op afstand worden bewaakt en beheerd.

Eenvoudig en betaalbaar onderhoud


Met de onderhoudsvrije All-in-One cartridge heb je continu uitvoer van hoge kwaliteit. De All-in-One cartridge, inclusief toner en alle essentiële onderdelen, kan in een paar seconden worden vervangen. Geen geknoei en onderhoudsproblemen meer: je krijgt gewoon continu uitvoer van hoge kwaliteit. Een tonercartridge voor hogere volumes is ook verkrijgbaar. Hiermee kun je meer dan het dubbele aantal pagina's printen.

Energiebesparend ontwerp


Met de LBP6310dn kun je energie besparen zonder in te leveren op prestaties. Een TEC*-waarde van slechts 1,9 kwh/w plus een indrukwekkend energieverbruik van 9 watt in stand-by en 1 watt in slaapstand, helpen je de CO2-uitstoot terug te brengen, te voldoen aan je milieudoelstellingen en leiden tot lagere operationele kosten. Het programma voor automatisch afsluiten verbetert de energiezuinigheid van de printer nog verder.
* TEC vertegenwoordigt het normale energieverbruik van een product gedurende een week. De testmethode is bepaald door Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6310dn.

USB connection

USB-verbinding

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Gebruiken en delen via het netwerk

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

+1 Optional Paper Cassette

+1 optionele papiercassette

High print quality

Hoge printkwaliteit

Volgende stappen

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan