Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Deze compacte laserprinter, print automatisch dubbelzijdig en is een waardevolle aanvulling voor thuisgebruik en kleine kantoren. Profiteer van onderhoudsvrije prints en een groot aantal energie- en tijdbesparende functies.

Voordelen

  • Ruimtebesparend ontwerp
  • 25 ppm; eerste print beschikbaar na slechts 6 seconden
  • Automatisch dubbelzijdig printen
  • Energiezuinig
  • Stille werking
  • All-in-One cartridge voor onderhoudsvrije werking

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS LBP6200d in detail

Compact en ruimtebesparend


Deze ruimtebesparende, betaalbare zwart/wit laserprinter is perfect voor persoonlijk gebruik - thuis of op een klein kantoor. De printer is voorzien van automatisch dubbelzijdig printen, maar is toch zeer compact en past makkelijk op het kleinste bureau.

Productiviteit en prestatie gaan prima samen


Profiteer van indrukwekkende laserprintsnelheden van 25 ppm. Met Canon's Quick First-Print-technologie wordt de printer snel geactiveerd vanuit de slaapstand en heeft het een korte opwarmtijd van slechts 10 seconden na inschakeling. De eerste print is beschikbaar in slechts 6 seconden, zodat je nooit meer een deadline hoeft te missen.

Automatisch dubbelzijdig printen


Voeg extra professionaliteit toe door automatisch te printen op beide zijden van een document en gelijktijdig papier te besparen.

Uitzonderlijke laserkwaliteit


Dankzij een printresolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en automatische beeldverfijning print je de scherpste en helderste tekst en de meest gedetailleerde afbeeldingen. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) is speciaal gemaakt om altijd optimale printresultaten te leveren.

Efficiënt en stil


In de slaapstand verbruikt deze energiezuinige printer slechts 1,4 watt. Met de handige stroomschakelaar aan de voorzijde kun je de printer eenvoudig uitschakelen en zo de energiekosten nog verder terugbrengen. Dankzij het systeemontwerp zonder ventilator is de i-SENSYS LBP6200d stil in de stand-by modus en vrijwel geluidloos tijdens gebruik, zodat je je ongestoord kunt concentreren op je werk.

All-in-One cartridge


De All-in-One recyclebare cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een voortdurend hoge uitvoerkwaliteit. Binnen enkele seconden kun je de compacte cartridge vervangen door een originele Canon-lasercartridge en dan is de printer weer zo goed als nieuw. Deze cartridge bevat de toner, drum en schoonmaakeenheden.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6200d.

USB connection

USB-verbinding

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

High print quality

Hoge printkwaliteit

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology