Canon i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030

Een betaalbare, ruimtebesparende zwart-wit laserprinter speciaal ontworpen voor persoonlijk gebruik of gebruik in kleine kantoren. Deze printer is stil, betrouwbaar en zeer energiezuinig met een laag stroomverbruik en levert snelle prints van een hoge kwaliteit.

Voordelen

  • Betaalbare zwart-wit laserprinter: ideaal voor kleine kantoren of het kantoor aan huis
  • Snelle zwart-wit prints van hoge kwaliteit met 18 pagina's per minuut
  • Niet wachten op prints dankzij Quick First Print (snelle eerste print)
  • Stijlvol, ruimtebesparend ontwerp dat een aanwinst is voor elk bureau
  • Geniet van toonaangevende energiezuinigheid

Meer productinformatie

Bekijk de Canon i-SENSYS LBP6030 in detail

Ruimtebesparende zwart-wit laserprinter


Deze snelle, compacte en betaalbare zwart-wit laserprinter past perfect op een bureau en is uitstekend geschikt voor persoonlijk gebruik of gebruik in kleine kantoren. Het elegante en ruimtebesparende ontwerp is voorzien van een inklapbaar deksel van de papierlade en de afmetingen zijn slechts 364 x 249 x 198 mm (b x d x h).

Snelle prestaties met hoge productiviteit


De i-SENSYS LBP6030 komt in actie op het moment waarop u het nodig hebt dankzij Canon's Quick First Print-technologie, waarmee de printer snel wordt geactiveerd vanuit de slaapstand. De eerste pagina verschijnt al na slechts 7,8 seconden en met professionele laserprintsnelheden van 18 ppm hoeft u niet te wachten op uw prints: u kunt dus snel verder gaan met belangrijke taken.

Uitzonderlijke laserkwaliteit


Geniet van de scherpste en helderste tekst en de meest gedetailleerde afbeeldingen dankzij een printresolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en automatische beeldverfijning. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) is speciaal gemaakt om altijd optimale printresultaten te leveren.

Energiezuinig


Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie verbruikt deze energiezuinige printer slechts 0,8 W in de slaapstand en is er nagenoeg geen opwarmtijd. Met een handige hoofdschakelaar aan de voorzijde kan de printer gemakkelijk aan en uit worden gezet, waarmee energiekosten worden bespaard en de impact op het milieu nog verder afneemt.

Stille werking


Dankzij Canon's systeemontwerp is de i-SENSYS LBP6030 stil in de stand-bystand en vrijwel geluidloos tijdens gebruik. Hierdoor kunt u zich ongestoord concentreren op uw werk.

All-in-One cartridge


De recyclebare All-in-One cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een betrouwbare hoge uitvoerkwaliteit. Canon's originele lasercartridge bevat toner-, drum- en reinigingseenheden en kan zonder geknoei binnen enkele seconden worden vervangen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6030 .

High print quality

Hoge printkwaliteit

USB connection

USB-verbinding

Volgende stappen

Easy Service Plan

Bescherm uw Canon-investering door te kiezen voor totale zekerheid.

Easy Service Plan

i-SENSYS cartridges

 

Afgebeelde producten dienen alleen ter illustratie. Bepaalde functies zijn optioneel. Raadpleeg de productspecificaties of neem contact op met een vertegenwoordiger van Canon voor meer informatie.