Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Ruimtebesparende, betaalbare zwart/wit laserprinter. Ideaal voor privégebruik. Dit energiebesparende apparaat produceert hoogwaardige, onderhoudsvrije prints en is bovendien gebruiksvriendelijk en uitzonderlijk stil.

Voordelen

  • Ruimtebesparend ontwerp
  • 18 ppm; eerste print beschikbaar na slechts 7,8 seconden
  • Energiezuinig
  • Stille werking
  • Alles-in-één cartridge voor onderhoudsvrije werking

Meer productinformatie

Bekijk Canon i-SENSYS LBP6020 in detail

Compact en ruimtebesparend


Deze compacte en betaalbare zwart/wit laserprinter past perfect op een bureau en is uitstekend geschikt voor privégebruik. Het elegante en ruimtebesparende ontwerp is voorzien van een inklapbare deksel van de papierlade en de afmetingen zijn slechts 359 x 249 x 198 mm (b x d x h)

Productiviteit en prestatie gaan prima samen


Profiteer van professionele laserprintsnelheden van 18 ppm. Met Canon's Quick First-Print-technologie wordt de printer snel geactiveerd vanuit de slaapstand en is de eerste print beschikbaar in slechts 7,8 seconden. Hierdoor kun je snel verder met andere activiteiten zonder dat je op de prints hoeft te wachten.

Uitzonderlijke laserkwaliteit


Dankzij een printresolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en automatische beeldverfijning print je de scherpste en helderste tekst en de meest gedetailleerde afbeeldingen. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) is speciaal gemaakt om altijd optimale printresultaten te leveren.

Efficiënt en stil


In de slaapstand verbruikt deze energiezuinige printer slechts 0,8 watt. Met de handige aan/uit schakelaar aan de voorzijde kunt u de printer eenvoudig uitschakelen en zo de energiekosten nog verder terugbrengen. Dankzij het unieke systeemontwerp van Canon is de i-SENSYS LBP6020 stil in de stand-bystand en vrijwel geluidloos tijdens gebruik. Hierdoor kun je je ongestoord concentreren op je werk.

All-in-One cartridge


De All-in-One recyclebare cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een voortdurend hoge uitvoerkwaliteit. Binnen enkele seconden kun je de compacte cartridge vervangen door een originele Canon-lasercartridge en dan is de printer weer zo goed als nieuw. Deze cartridge bevat de toner, drum en schoonmaakeenheden.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon i-SENSYS LBP6020.

High print quality

Hoge printkwaliteit

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB-verbinding